Logo Motortrails.nl motorreizen

Guatemala Maya Route

Wat deelnemers ons schreven:

"Het mailcontact wat we hebben gehad was prima. De vragen die ik heb gesteld zijn prima beantwoord. Mooie reis. Ik denk dat je er niet meer van kunt maken. Hoogtepunten zijn mooi verdeeld. Heb een goed beeld gekregen van het land.Hoogtepunten zijn Tikal en de rest volgt kort daarna. Bart is een super reisleider. En iedereen die daar anders over denkt moet er zelf maar eens voor gaan staan. Zorg wel dat het reisprogramma op tijd vast staat en ook op de site staat. Dan weet iedereen waar hij aan toe is. Dit is het enige wat ik graag verbeterd zou willen zien. Verder vind ik Motor Trails een fijne organisatie waar ik al jaren zonder spijt achteraf mijn reis boek en in de toekomst zal boeken. Marco en medewerkers super bedankt!"
Jan Walschots – Guatemala Maya Route 2014

"Vooraf voldoende informatie, fijn compleet handboekje. De reis was fantastisch, heb ik van genoten. Ik snap de reden om in San Pedro Sula te starten en te stoppen (motorverhuurder) maar een alternatief zou de reis leuker maken. Vliegerfestival was fantastisch, maar ook de Maya ruïnes vanzelfsprekend. Reisleider Bart Schuiling is een fantastische man waar ik veel achting, respect en vriendschap voor voel. Zijn kennis is bijzonder groot en hij wist die op een heel prettige en duidelijke manier met ons te delen. Hij is soms een beetje een warhoofd maar dat vergeef ik hem bijzonder graag."
Paul van Wingerden – Guatemala Maya Route 2014

"Contact was zoals altijd prima. Heel interessante reis met veel culturele hoogtepunten. De reisdagen waren niet erg lang en de "niet" rijdagen waren goed gepland. Hoogtepunten zijn de bezoeken aan Copan en Tikal. Ook het vliegerfestival is een absoluut hoogtepunt! Reisleider Bart is Qua kennis van het land, de taal en de culturele zaken zeer goed."
Jos van Kempen – Guatemala Maya Route 2014

"Een schitterende reis. Van Copan naar het vliegerfestival naar het lago Atitlan, een prachtige golf van cultuur traditie en natuur. Bovendien volgde nog zo een drieluik met Chichicastenango, het verblijf in de jungle en Tikal. Reisleider Bart is volgens mij een betere gids dan reisleider, zeer goed op de hoogte van cultuur traditie en natuur. Qua leiding soms wat onduidelijk/chaotisch."
Mark Fransen – Guatemala Maya Route 2014

"Contact is prima! Wijzigingen in programma i.o. doorgevoerd en alle wederzijdse afspraken nagekomen. Ik heb genoten van de reis, het programma was gevarieerd alsmede de bezoeken aan culturele en toeristische plekken. Op het Tikal Inn na goede of zeer goede hotels en homestays. Hoogtepunten zijn Copan, Tikal, het contact met de bevolking, de homestay in Los Pinos en Rio Dulce, het vliegerfestival met bezoek aan de begraafplaats. Reisleider Bart weet veel en spreekt goed Spaans maar is organisatorisch soms "wat warrig."
Jan de Bruin – Guatemala Maya Route 2014

“De gegevens vooraf waren duidelijk en compleet. De reis was succesvol. Leuk, goed geregeld. Prima reisleiding. In het bijzonder hulde voor Lidwien en Mathias.”
Chris Roose - Guatemala 2008

“Contact is goed en informatief. Het was een mooie afwisselende reis met het merendeel bijzonder mooie bestemmingen.”
Henk de Bie – Guatemala 2008

 • Reisdetails

  Reiscode:
  GUA
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  6 - 8
  Dagen:
  -
  Prijs:
  n.n.b.
 • Routekaart

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner