Logo Motortrails.nl motorreizen

Vietnam Mekong Delta

Wat deelnemers ons schreven:

"Dit was een afwisselende motorreis met alle elementen van off en on-road, bergen en laagvlaktes. Prima begeleiding door Mr Hoa. Leuk om going local te gaan mbt restaurants en hotels. Verbeterpunt het Hotel in Ho Chi Min kan wel iets beter. Mede gezien er zeer veel aanbod is. Het leukste van deze reis zo afwisselend was. En leuk al die veerboten. De lokale reisleider Mr Hoa deed deze reis voor het eerst alleen en dat ging heel erg goed. Hij is bijzonder hulpvaardig en doet zijn best om het zo goed mogelijk voor een ieder te doen. Complimenten. Prima contact met Motor Trails. Efficiënt en flexibel. Speelt bv goed in op afwijkende wensen (bv vlucht en hotel)."
Hans Akerboom - Vietnam Mekong Delta - februari 2020

“Deze motorreis was waanzinnig leuk! Een perfecte mix van alles wat een motorreis boeiend maakt. Het beste vond ik de Mekong Delta. Marco de reisleider was erg leuk. Hij leidde de groep als een geoliede machine, en wist tussen het rijden door veel te vertellen over het land, haar historie en cultuur: erg boeiend. Een volgende motorreis zou ik zéker weer boeken via Motor Trails. Het contact met kantoor liep in eerste instantie via een goede kameraad, hij vertelde al snel over het leuke contact met Motor Trails.”
René Kuipers - Vietnam Mekong Delta - januari 2020

“Deze motorreis was enorm indrukwekkend, grote verscheidenheid aan landschap en wegen. Wat ik het leukste vond kan ik niet 1 2 3 iets opnoemen, ik vond het allemaal erg mooi en indrukwekkend ook de route door de bergen was erg leuk om te rijden (racen). Marco de reisleider is erg rustig en zeker. Door zijn vele Vietnam ervaring en omdat hij de taal machtig is hebben wij een super vakantie gehad. Contact met kantoor was prima, we zijn voor de bespreking naar Amsterdam geweest en daar goed voorgelicht. Als wij weer een motorreis als deze gaan uitzoeken gaan wij zeker weer bij Motor trails kijken !!”
Bas Erkelens - Vietnam Mekong Delta - januari 2020

"Het was een geweldige motorreis!  Mooi weer, Remco was een goede reisleider. Op één hotel na goede hotels! Het hotel in dacht Chau Doc zou ik veranderen dat was niet veilig Het leukste vond ik de mooie binnenweggetjes, bruggen, kleine ferrys en de altijd aardige mensen. Remco was leuk en erg goed, let op de details en spreekt ook Vietnamees en dat is zeer fijn. Verbeerpunt, ik had het leuk gevonden om van te voren te weten wie er allemaal meegaan, wij kregen pas in Vietnam te horen dat er nog twee andere mensen meegingen uit Duitsland. Contact met kantoor was goed, we hadden wat hiaten met contacten via email."
Ron Koppen - Vietnam Mekong Delta - maart 2019

"Dit was een prima motorreis, ik heb enorm genoten. Ik vond heel veel leuk, eigenlijk te veel om op te noemen: de single tracks, gravel, bruggen, ferry's, het heel dicht bij de vietnamezen kunnen komen door de motoren. Remco de reisleider was uitstekend; wist altijd de juiste toon te treffen en heeft elk potentieel conflict gedoofd voordat het uitbrak. Contact met kantoor was ook goed: duidelijke informatie en op tijd."
Kees Zwart - Vietnam Mekong Delta - maart 2019

"Mooie motortrip door het zuidelijke gedeelte van Vietnam, begeleid door Remco als reisleider, Ming in de (bagage-)volgwagen en Hoa als motor-technicus. Remco is ervaren, kent de taal en cultuur van het land, houdt van motorrijden en het omgaan met zijn gasten. Hij weet steeds weer dat mooie paadje in het rijstveld of langs dat riviertje te vinden, waar je ook regelmatig door iemands achtertuin mag rijden of soms een enkel hekje tegenkomt wat ineens gesloten blijkt. Het rijden over die mooie paadjes langs de Mekong rivier, al haar zijstromen en waterloopjes, de houten of wankele bamboe bruggen, al die verschillende veerboot(jes), de vriendelijke mensen, wat een prachtige reiservaringen. Marco en Kerstin hebben vanuit kantoor bijzondere wensen kunnen realiseren, maatwerk geleverd en actief meegedacht."
Hans - Vietnam Mekong Delta - maart 2019

"Voor de eerste keer met Motortrails op reis geweest naar Zuid Vietnam Mekong Delta en zeker niet de laatste keer! Ik ga direct kijken wanneer ik Noord Vietnam kan bezoeken. Vanaf aankomst op de luchthaven, waar een zeer vriendelijke chauffeur op mij stond op te wachten tot einde reis was alles tot in de puntjes verzorgd. Het  is een groepsreis maar je krijgt heel veel vrijheid. Het is ook perfect mogelijk om individueel naar Vietnam gaan en een motor te huren, zal ook zeker tof zijn, maar dan zie je maar een fractie van wat wij hebben kunnen meemaken. Of het nu het bezoek van de rubberplantage was of de vele overzetbootjes stuk voor stuk unieke ervaringen. De off road stukken waren soms uitdagend maar door de lagere snelheid heel goed te doen door beginners. En full speed voor de gevorderde. Na afloop van de reis heeft Air France mij een vertraging van 22 uur bezorgd ( extra overnachting nodig) en dit zonder enige vorm van assistentie want hun telefonische klantendienst was gesloten, maar ook dan liet het team van Motortrails zich van hun beste kant zien en na heel wat telefoontjes en aanspreken van lokale connecties hadden ze voor mij een mooi hotel geboekt en ook een chauffeur om me naar de luchthaven te brengen. Dus ook nu weer top service, de zorgen zijn voor Motortrails, het plezier voor de klant. Kleine tip voor toekomstige klanten: breng niet teveel kleding mee en koop vervolgens, als je tijd hebt, alles in Saigon waar je alles kunt krijgen tegen bodemprijzen."
Tom Vandijck - Vietnam Mekong Delta - november 2018

"Dit was een leuke reis. Het beste vond ik het Off road rijden. Marco de eigenaar van Motortrails en reisbegeleider van onze reis spreekt de taal, erg handig en leuk om te zien. Fijne reis gehad, heb ook zin om de noordroute te rijden. Het contact met kantoor was prima."
Henk van Dongen - Vietnam Mekong Delta - november 2018

"Het was een fantastische reis. Hoogtepunt was de hele route, het eten, de leuke groep vooral Nederlanders en het drukke verkeer met enorm veel brommers. Marco de reisleider spreekt vietnamees en heeft ons veel informatie gegeven over het land en de bevolking. Het contact met kantoor was prima."
Rudi Neusiedl - Vietnam Mekong Delta - november 2017 - via Motortrails DE

"De reis was geweldig, iedere dag was een hoogtepunt. Contact met kantoor was goed."
Hans de Waard - Vietnam Mekong Delta - november 2017

 • Reisdetails

  Reiscode:
  VIM
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  4 - 12
  Dagen:
  10
  Prijs:
  vanaf 2.695,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner