Logo Motortrails.nl motorreizen

Vietnam Mekong Delta

Wat deelnemers ons schreven:

"Voor de eerste keer met Motortrails op reis geweest naar Zuid Vietnam Mekong Delta en zeker niet de laatste keer! Ik ga direct kijken wanneer ik Noord Vietnam kan bezoeken. Vanaf aankomst op de luchthaven, waar een zeer vriendelijke chauffeur op mij stond op te wachten tot einde reis was alles tot in de puntjes verzorgd. Het  is een groepsreis maar je krijgt heel veel vrijheid. Het is ook perfect mogelijk om individueel naar Vietnam gaan en een motor te huren, zal ook zeker tof zijn, maar dan zie je maar een fractie van wat wij hebben kunnen meemaken. Of het nu het bezoek van de rubberplantage was of de vele overzetbootjes stuk voor stuk unieke ervaringen. De off road stukken waren soms uitdagend maar door de lagere snelheid heel goed te doen door beginners. En full speed voor de gevorderde. Na afloop van de reis heeft Air France mij een vertraging van 22 uur bezorgd ( extra overnachting nodig) en dit zonder enige vorm van assistentie want hun telefonische klantendienst was gesloten, maar ook dan liet het team van Motortrails zich van hun beste kant zien en na heel wat telefoontjes en aanspreken van lokale connecties hadden ze voor mij een mooi hotel geboekt en ook een chauffeur om me naar de luchthaven te brengen. Dus ook nu weer top service, de zorgen zijn voor Motortrails, het plezier voor de klant. Kleine tip voor toekomstige klanten: breng niet teveel kleding mee en koop vervolgens, als je tijd hebt, alles in Saigon waar je alles kunt krijgen tegen bodemprijzen."
Tom Vandijck - Vietnam Mekong Delta - november 2018

"Dit was een leuke reis. Het beste vond ik het Off road rijden. Marco de eigenaar van Motortrails en reisbegeleider van onze reis spreekt de taal, erg handig en leuk om te zien. Fijne reis gehad, heb ook zin om de noordroute te rijden. Het contact met kantoor was prima."
Henk van Dongen - Vietnam Mekong Delta - november 2018

"Het was een fantastische reis. Hoogtepunt was de hele route, het eten, de leuke groep vooral Nederlanders en het drukke verkeer met enorm veel brommers. Marco de reisleider spreekt vietnamees en heeft ons veel informatie gegeven over het land en de bevolking. Het contact met kantoor was prima."
Rudi Neusiedl - Vietnam Mekong Delta - november 2017 - via Motortrails DE

"De reis was geweldig, iedere dag was een hoogtepunt. Contact met kantoor was goed."
Hans de Waard - Vietnam Mekong Delta - november 2017

  • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner