Logo Motortrails.nl motorreizen

Noord Laos Vietnam

Wat deelnemers ons schreven:

"Dit was een mooie reis - correcte etappes - niet te lang - niet te kort. Groot verschil op alle vlakken tussen Vietnam en Laos. Luang Prabang is mooi - goede plaats voor rustdag. Goede betrouwbare motoren. De reis zelf was moto - technisch eenvoudig maar dat mag ook eens. Verbeterpunt met een extra bv 2 à 3 reisdagen kan je meer van Noord Vietnam zien dan datgene wat nu in het programma zit. Zou vermoedelijk ook meer variatie geven. Het beste vond ik Luang Prabang en de weg tussen Ponsavan en Luang Prabang. Ook Ta Xua is zeer mooi. Het contact met Remco verliep vlot en goed. Hij was steeds goed voorbereid en bewees de streek goed te kennen. Liet aan de groep toch voldoende ruimte zodat de groep ook zijn eigen ding kon doen. Het contact met kantoor was prima - contact liep vlot. Zowel tijdens de voorbesprekingen - als tijdens de reis zelf. "
Bernard de Canniere – Noord Vietnam  en Laos Bergvolkeren – november 2019

"Dit was een mooie motorreis, leuk de enorme verschillen tussen Laos en Vietnam. Het beste vond ik het sterk wisselen van de omgeving over het algemeen en de mensen in het bijzonder. Heel veel leuke dingen tijdens deze motorreis, maar omdat er weinig cultuur in zit heb ik geen specifiek hoogtepunt. Verbeterpunt sommige ritten waren behoorlijk lang, maar dat zal in een definitieve reis waarschijnlijk wel veranderd worden. Met  Remco de reisleider was zoals in eerdere ervaringen (Vietnam Noord-Zuid) prima contact en waren er geen onduidelijkheden of problemen. Opmerking zoals al eerder aangegeven zijn sommige dag afstanden wat aan de lange kant en nemen daardoor veel tijd in beslag, ondanks dat het een snelle groep was. Het contact met kantoor was zoals altijd prima."
Jos van Kempen - Pilot Noord Vietnam en Laos Bergvolkeren – oktober/ november 2019

“Prachtig berglandschap en vriendelijke mensen. Veel motoruitdagingen, zwaaiende kinderen in dorpen en een fijne groepssamenstelling. Frans deed het uitstekend. Unieke ervaring het was bijzonder!”
Frank Zethof – Noord-Laos Bergvolkeren – januari 2015

"Mooie reis, slapen bij de mensen thuis in guesthouse was bijzonder. Nightmarket Luang Prabang was leuk maar hoogtepunt vooral rijden door de kleine dorpjes met zwaaiende kinderen. Weinig Bergvolkeren gezien. Frans de reisleider was prima het was een heerlijke vakantie.”
Mischa ter Baak – Noord-Laos Bergvolkeren – januari 2015

“Reis was fantastisch, onwijze ervaring. Frans is goed heeft veel ervaring, rijdt soms te ver voor de groep uit. Contact met kantoor was goed. Vragen werden duidelijk beantwoord.”
Marleen Zetghof – Noord-Laos Bergvolkeren – januari 2015

"Schitterende reis! Laos is een mooi land waar je buiten de wat grotere steden nauwelijks andere toeristen ziet. De bevolking is uitermate vriendelijk. De overnachtingen waren basic, maar zeker afdoende. Prachtige natuur, de kwaliteit van de wegen waren beter dan ik had verwacht en er waren behoorlijke stukken waar leuk off-road gereden kon worden."
Hugo Kolfschoten - Noord-Laos - januari 2014

"De reis was leuk, avontuurlijk, leuke groep, goede sfeer. Hoogtepunten waren het rijden op onverharde weg en door stukken ongerept oerwoud. Het contact met de lokale bevolking. Vang Vieng was een erg leuke plek, daar hadden we nog wel een dag extra kunnen blijven. Luang Prabang is ook schitterend. Kris was een geweldige reisleider. Positief, avontuurlijk, staat open voor ideeën en suggesties en heeft gevoel voor humor. Had altijd een goed humeur ondanks de soms wat lastige communicatie met chauffeur Peng."
Titus Brand - Noord-Laos - januari 2014

"Fantastische reis met een leuke groep. Er zijn echter wat weinig hi-lights in Laos. Niet zoals in buurlanden Cambodja en Vietnam. Misschien op te lossen met een plaats waar je olifantje kunt rijden, ballon kunt varen of net zoals wij in Vientiane gedaan hebben een helikoptervlucht maken."
Robert Verhoeven - Noord-Laos - januari 2014

"In het begin was ik al erg enthousiast over de eerste aanblikken van het noordelijke Laos. Mooi bergachtig en erg groen.Zo anders als het vlakke Cambodja.De bergweggetjes waren ook fantastisch om te rijden, het leek wel een computerspelletje, eindeloos bochten en maar omhoog en omlaag. De asfaltmachines gaan er echter zo snel dat de kaartmakers het niet bij kunnen houden.Daar waar op de kaart nog stippellijntjes getekend staan en wij ons verkneukelden op een avontuurlijk stukje voor de komende dag.Werden we daarentegen regelmatig verrast door kersverse wegenbouw van, 'alpenstrasse' kwaliteit."
Hans Hoogenbosch - Noord-Laos - januari 2014

"Super! Fijne groep. Schitterend land. Prima motoren voor daar. Fijne wegen (soms te goed ).
Hoogtepunten waren Single track en off road rijden. Luang prabang met waterval. Natuur en kleine dorpjes in Middle of nowhere. Reisleider is hartstikke goed! Fijne vent, laat ruimte voor inbreng. Zelfverzekerd en gezellig! Heeft alles goed geregeld."
Kim Evers - Noord-Laos - januari 2014

 

  • Reisdetails

    Reiscode:
    LAO
    Categorie:
    Avontuur
    Groepsgrootte:
    6 - 10
    Dagen:
    16
    Prijs:
    vanaf 3.295,-
  • Routekaart

  • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner