Logo Motortrails.nl motorreizen

Tanzania Kilimanjaro

Wat deelnemers ons schreven:

"Deze reis was super! Zeer leuke afwisselende reis, mooie landschappen, super mooie offroad paden! Hele leuke en goede accomodatie, hele goede begeleiding! Op vrijdagavond erheen zodat je er zaterdag bent en tijd hebt voor de dagtocht Shimba Hills is bij ons niet gelukt. Het leukste vond ik de offroad traject op de 2e dag en verder de sfeer en het rijden door Afrika met alles wat erbij komt kijken; Ik vond het een super reis. Ko, de nederlanse reisleider was super, zeer aardig, precies goede tempo, voldoende stops. Ook de lokale chauffeur van de volgauto erg aardig, leuk en behulpzaam. Kan niet beter. Goed, snelle reactie bij vragen."
Richard Bierhuizen - Tanzania Kilimanjaro - januari 2019

"De reis was geweldig. Het was mijn eerste keer in Afrika, dus ik had geen duidelijke verwachting. Zeer afwisselend qua motorrijden en het landschap, weersomstandigheden, wegen, routes. SawaSawa beachhouse was een fijne plek om de reis af te sluiten en om een paar dagen extra te blijven.  Als verbeterpunt mag de rondreis 1 of 2 dagen langer zijn. De reisleider was een heel goede kerel, regelde alles goed. Deed veel extra, is erg flexibel. Ook Peter was een erg behulpzame en prettige vent. Ik ga zeker nog eens een reis doen vanuit het SawaSawa beachhouse, dan wel een langere reis. Het contact met kantoor is prima, altijd snel antwoord gekregen op mijn vragen, dat is heel prettig."
Martin Burger - Tanzania Kilimanjaro - november 2017

"De reis was vol hoogtepunten, een ervaring en geweldig. De reisleider goed."
Jos Zonneveld - Tanzania Kilimanjaro - november 2017

"De reis was heel goed. Zeer goede begeleiding, alles was perfect." 
Jacques Schouterden - Tanzania Kilimanjaro - september 2017

"De reis was perfect, Motor Trails is perfect. De reisleider Jan Nauta en zijn mensen zijn zeer goede en gedreven mensen. De hele reis is één beleving met elke keer nieuwe hoogtepunten. Ik zou graag meer 10 tot 12 daagse reizen in jullie pakket willen zien."
Johan Huisman - Tanzania Kilimanjaro - januari 2017

"Top vakantie gehad. Contact met kantoor was prima. Reis heel mooi super leuk en afwisselend maar heel zwaar. De dagelijkse reisafstanden mogen van mij korter worden."
Sylvia van der Kraan - Tanzania Kilimanjaro - november 2016

"Inspannende reis, soms lange rijdagen. Hoogtepunt de Jeepsafari in het Tsavo park voorafgaand aan de motorsafari. De kok maakt dagelijks heerlijke gerechten. Graag willen we weer een motorreis maken maar een motorreis waar meer tijd over is voor cultuur en andere zaken."
Marloes van der Kraan - Tanzania Kilimanjaro - november 2016

"Prachtige reis waar ik met veel plezier naar terug kijk. Hoogtepunten de motorritten door het achterland en de enthousiaste bevolking (zeker de kinderen). Het onderhoud en reparatie van kleine mankementen was perfect geregeld. De reisleider was prima."
Berry Buitelaar - Tanzania Kilimanjaro - september 2016

"Het contact met Motortrails is heel goed, je kunt met vragen altijd terecht en krijgt snel een duidelijk antwoord. Ook de info vooraf is erg duidelijk en compleet! De reis zelf was één groot fantastisch avontuur!! Héél veel afwisseling, kei veel en gaaf offroad motorrijden!! Soms zwaar, maar altijd kicken!! Genieten dus!! Dit was mijn 3e reis bij jullie, maar zeker de meest avontuurlijke. Dat kwam ook door de kampeerovernachtingen op geweldige locaties!! De combinatie van deels motorrijden en deels safari vond ik ook geweldig! Heel afwisselend, het leken wel 2 reizen achter elkaar...! Tenslotte: zeker niet te vergeten is reisleidster LIDWIEN! Wat een super meid is dat!! Zij maakte de hele reis "af"!!!Enorm bedankt!! En tot de volgende keer."
Rian de Ruiter – Tanzania 2008

"Super, fantastisch, uniek, gezellig, avontuurlijk. Vooral zo doorgaan!"
Esther Duivis - Tanzania 2007

  • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner