Logo Motortrails.nl motorreizen

Kenia Maasai Mara

Wat deelnemers ons schreven:

Per juli 2020 aangepaste kortere route en de vlucht is retour Nairobi.

"Kenia is een prachtig land met veel afwisseling in landschap , fauna en flora. Van prima tot prachtige accommodaties. Verbeterpunt we waren maar met 4 deelnemers dat is weinig maar heeft mij uiteindelijk niet gestoord. Het beste vond ik wildlife in Maasai Mara was boven mijn verwachtingen, je moet er altijd wat geluk mee hebben en dat hadden we dan ook. Jan de reisleider was prima. Contact met kantoor was prima."
Nele Moons - Kenia Masaai Mara - november 2019

2019 route wijziging start in Nairobi - eindigen Sawasawa beach

"Fantastische extended reis, een aaneenschakeling van hoogtepunten: op magnifieke plekken geslapen, nijlpaarden s'nachts voor de tent aan het grazen, tent bij Masaai Mara NP waar giraffes 100 meter verderop stonden te grazen. Reisleider was dienstverlenend en flexibel. Een geweldige reis echt een aanrader!"
André Maranus - Kenia Masaai Mara - december 2016

"De route was al heel mooi en gaf ons een goed overzicht van de highlights van Kenya, de overnachtingslocaties maakten de reis nog specialer. Ik was nog nooit in Afrika geweest, ik ga op basis hiervan zeker nog een keer terug! MotorTrails is in mijn optiek van alle NL aanbieders degene met het meeste oog voor kwaliteit van de reis zelf. Jan de reisleider was heel relaxed."
Carolijn Hawinkels - Kenia Masaai Mara - december 2016
  
"Het was een geweldige reis. Voor mij was dit de 5e motorreis en deze komt toch zeker bovenaan het lijstje. Hoogtepunend: bijzonder overnachtingslocaties, uitdagende stukken off road rijden, wildparken echt veel gezien. Jan was een prima reisleider. Zeer makkelijk en leuk in de omgang, hij stond open voor suggesties en luisterde naar de groep."
Hugo van Kolfschoten - Kenia Masaai Mara - december 2016

  • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner