Logo Motortrails.nl motorreizen

IJsland Faeroer Eilanden

Wat deelnemers ons schreven:

"Dit was een prachtige motorreis! Het mooiste vonden wij het IJsmeer bij Vatnajokull Dettifoss Eten in IJsland. Onze tip als verbeterpunt de bereikbaarheid en communicatie met kantoor zou beter kunnen, verder was het contact goed."
Cynthia Zijlstra - IJsland Faroer Eilanden - augustus 2018

"De reis was mooi, hoogtepunt: het westen van IJsland. Op sommige locaties was accommodatie vies. Contact met kantoor was prima."
Jan Beverwijk - IJsland Faroer Eilanden - augustus 2016 

"Contact met kantoor was goed, de reis was precies wat we wilden af en toe een dag rust. Hoogtepunt: Ijsland helemaal maar vooral de laatste: Skálanes Mountain lodge. Accommodatie was soms beneden peil. Toch prachtige reis en ik ben van plan Marokko met jullie te doen."
Huib van Damme - IJsland Faroer Eilanden - augustus 2016

"De bijeenkomst was prima en het contact met Cor tijdens de reis was ook uitstekend. Leuke reis naar een mooi land. De route klopte soms nog niet helemaal maar dat is nu meteen verholpen. Het 'individuele groepsreis' concept is mij ook goed bevallen. Lekker zelf doen waar je zin in hebt maar toch af en toe wat samen kunnen doen."
Robin van Loon – IJsland 2009

"Het contact met Motor Trails was een aangename ervaring. Cor is een aangenaam persoon en heeft zich steeds ten volle ingezet voor de deelnemers. Hij is ook enorm toegewijd aan Motor Trails en 100% betrouwbaar. IJsland is natuurlijk een aparte bestemming."
Alfons Brands – IJsland 2009

"Hartelijk dank voor de organisatie. Schitterend gedaan gezien de geringe tijd waarover jullie beschikten. Prachtig land, indrukwekkend, verrassend, adembenemend. De route was prachtig en de afstanden goed te berijden, hoewel ik zeer veel tijd besteedde aan fotograferen (23 diafilmpjes en 250 digitale opnamen). Ik geniet elke dag nog na: notities overschrijven en dia’s en foto’s keuren en selecteren, dia’s scannen."
Denis Blanpain – IJsland Individueel 2009

 • Reisdetails

  Reiscode:
  IJS
  Categorie:
  Europa Individueel
  Groepsgrootte:
  1 - 12
  Dagen:
  24
  Prijs:
  vanaf 0,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner