Logo Motortrails.nl motorreizen

Chili Argentinie Patagonie

Wat deelnemers ons schreven:

"Deze motorreis was prachtig en avontuurlijk. Blij dat ik hem eindelijk kon ondernemen, nadat de reis eerder diverse malen niet door kon gaan. Hoogtepunt voor mij was het feit dat je na ruim 2 weken onderweg te zijn geweest uiteindelijk bij het ''einde van de wereld'' bent aangekomen. Lars de reisleider was goed. Hij gaf bij de start van de dagrit voldoende informatie over wat we die dag konden verwachten. Hij handelde ook adequaat in geval van een motorrijder die betrokken was bij een val (gebroken been) en  zorgde regelmatig voor noodzakelijk onderhoud van de motoren. Het contact met kantoor was goed."
Fred Wessels - Chili Argentinië Patagonië - januari 2018

"De afwisseling tussen road en off-road rijden tijdens deze reis heb ik ervaren als fantastisch! Ik heb mij uitstekend vermaakt. Het is aan te raden om de Basis Off Road training te doen voordat je met deze reis meegaat.  Er waren enkele lastige stukken bij. Lars als reisleider was goed. Als er wat was met de motor of iets anders, was hij of de monteur ter plaatse. Contact met Motor Trails was, zoals voorheen ook, goed."
Marcel Eerhart - Chili Argentinië Patagonië - januari 2018

"Het contact met motortrails verloopt zoals gewoonlijk prima. Er wordt snel gereageerd op de e-mails. Het is een mooie reis, uiteraard minder cultuur dan tijdens andere reizen maar als compensatie was de natuur prachtig. Het eerste deel heeft veel weg van de alpenlanden maar het tweede deel ga je past echt patagonie ervaren. Prachtig om door die ongekende verlatenheid te rijden. Kortom: weer veel gezien, veel beleefd en veel meegemaakt. Voor mij hoeven 5 steren hotels zoals in Osorno en Rio Grande niet zo nodig. Ik vind het altijd een stijve/kille bedoeling. Een iets lager ingeschaald hotel geeft meer plezier (voor minder geld). De mooiste dag was het glibberen en glijden op de dirt-road. Door de leem/klei was het onmogelijk om verder te rijden. Toen moest er geimproviseerd worden want verder rijden was geen optie. Een waardige motortrails-dag! Daarnaast is Fitz Roy, Perito Moreno, Torres del Paine en lopen langs de pinguins andere hoogtepunten. Tenslotte was de saamhorigheid van de groep ook een hoogtepunt van de reis. Reisleider Bart is aardige man."
Wim Delleman – Patagonie 2012

"Het was een geweldige reis,de eerste week was qua omgeving nog niet zo speciaal maar de 2e en 3e week wel zeer bijzonder.Verbeterpunten: eerste week uitdagender traject, indien mogelijk? Mogelijkheid om de boot naar Antartica te nemen. Hoogtepunten Fitz Roy, Perito Moreno, Usuaia. Reisleider Bart is prima, soms een beetje in zichzelf."
Guido Kuijken – Patagonie motorreis 2012

"Contact vond ik matig, in Nederland was vooraf het contact alleen via e-mail en dat vond ik niet prettig aangezien ik niet dagelijks de mail lees. Hoogtepunten zijn de 2e gletsjer en het zuidelijkste punt (wat ook mijn doel was). Mijn missie is geslaagd, ik heb het zuidelijkste puntje van Zuid Amerika bereikt! "
 Sietze Douma – Patagonie motorreis 2012

" Contact is prima. De reis is Super. Hoogtepunten zijn teveel om op te noemen. Reisleider Bart is Top."
 Jeroen de Reus – Patagonie 2012

"Contact op zich goed. Wel summiere informatie over het vliegen. Complimenten over het totaal. Het is een prachtige enerverende reis conform verwachting. Verbeteren: ik zou de route veranderen. Usuaiha op het eind, Torres del Paine na Fitz Roy. Hoogtepunten zijn omgeving Bariloche, Fitz Roy, Pepito Moreno, Beagle canal, Pinguin eiland en Torres del Paine. Verder veel andere incidentele natuurjuweeltjes. Reisleider Bart is Prima, goed geinformeerd. Af en toe teveel een waardeoordeel. Hield tempo er goed in en zorgde goed voor kamers e.d.. Mecanicien was soort tweede reisleider wat prima was. (zeer ervaren aldaar) "
Norbert van der Hoek – Patagonie 2012

"De reis was fantastisch! Iets zwaarder dan verwacht, maar des te prettiger was de lauwe douche en glaasje wijn als we dan toch nog de dag goed door hadden gebracht. Contact is prima, altijd snel en goed antwoord gekregen."
Henk Van Zuilekom – Patagonie 2009

"Alle benodigde informatie werd gegeven, en alle klopte gewoon. De reis is heel erg mooi, prachtig motorrijden."
 Theo Asma – Patagonie 2009

"Contact is goed, ik ben er erg tevereden over. De reis is perfect. Het was de reis van mijn leven. Goed georganiseerd en erg goed matriaal."
 Willem van Keulen – Patagonie 2009

"Contact is soepel en informeel. De reis heeft gebracht wat we hadden verwacht onder deskundige en prettige begeleiding."
 Jan Thomassen - Patagonie 2009

"De reis was geweldig. Zo mooi, moeilijk in woorden te beschrijven. Het was echt wat ik me er van had voorgesteld. Veel motorrijden, onverharde wegen, niet al te vermoeiend en voor mij, 49, redelijke conditie, goed te volbrengen."
 Ad Bouman - Patagonie 2008

"We zijn weer terug van de fantastische Patagonië-reis. Prachtige routes, een goede reisleider en een gezellige groep mensen. Prima monteur die het zeker in het begin aardig druk had. Leuke begeleiding ook op Schiphol door Maaike. Allemaal erg goed georganiseerd. Het is ons heel goed bevallen! "
 Klaas Vink en Rita van Saane - Patagonie 2008

 • Reisdetails

  Reiscode:
  PAT
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  8 - 12
  Dagen:
  20
  Prijs:
  vanaf 6.150,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner