Logo Motortrails.nl motorreizen

Cambodja Hoogtepunten

Wat deelnemers ons schreven:

"Deze Cambodja hootepunten motorreis had voor mij geen hoogtepunten, heel cliché, maar de reis in totaliteit van begin tot eind was top! Ik heb al drie van dit soort reizen gemaakt, maar deze vond ik het mooiste en de beste. Niet alleen qua rijden maar alles daarnaast was erg goed geregeld. Het motorrijden was bijzonder vooral omdat we vaak van de route afweken en daardoor veel extra dingen hebben gezien en meegemaakt. De accommodaties waren prima zeker naar de standaard gekeken waar we op dat moment soms waren. Ik heb geen verbeterpunten voor deze motorreis. Contact met Motor Trails was zeer goed. Voor de reis goede informatie gehad en een mooi uitgewerkt boekje over het land en de geschiedenis en hoe de reis in grote lijnen gaat verlopen.  Verder zeer goed op de hoogte gehouden toen het vluchtschema werd aangepast."
Oskar Spengler - Cambodja Hoogtepunten - februari 2020

"Deze Cambodja Hoogtepunten motorreis was geweldig, soms fysiek zwaar maar echt genoten. Het beste vond ik dat we tien dagen gereden hebben en van iedere dag genoten met vele hoogtepunten. de ritten, de omstandigheden, de overtochten, de slechte bruggen en de vriendelijke en behulpzame bevolking, het was geweldig.  Verbeterpunten de warmte maakte de reis extra zwaar. Misschien beter om mensen daar iets meer op te attenderen voordat ze op reis gaan.  Wij hebben het onderschat. Joost de reisleider: we hadden niet beter kunnen treffen. zelf een zeer goede rijder die de groep prima aanvoelt en voor ons veel heeft geregeld. Ook met de twee lokale begeleiders was het kontakt erg goed. Opmerking: we zijn van plan om over 3 tot 4 jaar weer een reis te gaan maken. ik hoop dat jullie dan Joost weer over kunnen halen met ons mee te gaan. Het contact met kantoor was prima, snelle en nette afhandeling van vragen en in de voorbereiding duidelijke info."
John Beumer - Cambodja Hoogtepunten - februari 2020

"Dit was mijn eerste motorreis dus alles is nieuw en vooral spannend ondanks mijn ongelukje later in de trip heb ik echt genoten van de reis het land de bevolking de motor de groep de route eigenlijk alles. Verbeterpunten wat ik al zei dit was mijn eerste reis alles nieuw geen vergelijk met andere reizen ik heb genoten dus wat wil je nog meer. Het beste vond ik het lekkere motorrijden over de off road paden-wegen lekker stuiteren over de kuilen en bulten rivier over steken met pontje beleven hoe men daar leeft eigenlijk de hele trip met alles erop en dr aan een groot feest. Mick de reisleider wat moet ik daar van vinden geweldige kerel zo voor de leeuwen geworpen pakte de problemen goed op zelfs voordat we onderweg waren sprak de mogelijkheden van de dag door en we hadden ook inspraak hier in liet ons vrij om vooruit te rijden daar wachten op de groep de ongelukjes die er onderweg gebeurt zijn pakte Mick ook prachtig op direct bellen regelen aandacht voor de ongelukkige ik ga zo weer met deze man op reis. Opmerkingen: ondanks mijn ongelukje heb ik de reis van mn leven gemaakt tot nu toe niet willen missen ik wil Motortrails bedanken voor de regelerei ook de groep bedankt dat ik mee mocht Mick ook bedankt voor de goede zorgen en begeleiding niet te vergeten de motor verhuurder in het bijzonder, Wiebel de monteur! Contact met kantoor liep voor het boeken wat chaoties konden jullie niets aan doen jullie hebben je best gedaan om alles te regelen en uiteindelijk kwam het toch nog goed."
Robert van der Poel - Cambodja Hoogtepunten - november/ december 2019

"Deze motorreis was fantastisch! Voor mij was dit de eerste kennismaking met zuid-oost azië en heb van elk moment genoten. Omdat het zo'n compleet andere wereld is heb ik me geen moment verveeld op de motor. De scenery, de mensen en kids, het verkeer, de huizen. De rijstvelden zooo groen, de jungle was fantastisch, de kinderen super enthousiast. Het enige waar ik mij aan gestoord heb is troep en hoeveelheid plastic, een ernstig probleem maar niet iets waar motortrails wat aan kan doen uiteraard. Persoonlijk had de reis voor mij avontuurlijker mogen zijn. Het is niet dat ik dat op voorhand verwacht, het is tenslotte geen Dakar, maar het is wat ik mij realiseer nu we de reis gemaakt hebben. Langere dagen, meer uitdagende off road tracks, meer ploeteren, meer routes ontdekken, hoger rij tempo, meer survivallen. Ik denk niet dat bovenstaand bij deze reis hoort en dit had ook zeker niet bij het clubje rijders gepast waarmee we in Cambodja waren. Ik ga bedenken hoe ik invulling hier aan kan geven bij een toekomstige motorreis. Mijn hoogtepunt waren de mensen en kinderen overal. Communicatie was niet makkelijk maar iedereen was gastvrij en behulpzaam. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld of het gevoel gehad dat ze ons als toerist een oor aan willen naaien. Qua rijden was voor mij de jungle het absolute hoogtepunt. Jammer dat we een groot deel met 5 km/h achter een pickup met patient aan hebben gereden. Als verbeterpunt voor de reis zou er wat mij betreft nog een extra dag tracks in de jungle en bergen in mogen. Mick de reisleider is heel goed. Jammer dat Eric op het laatste moment wegens ziekte moest afhaken maar Mick heeft dit met de beperkte voorbereiding en kennis van het land heel goed opgepakt. Het feit is dat we heel verschillende rijders in het groepje hadden wat betreft, off road ervaring, wensen, doorzettingsvermogen, communicatieve vaardigheden. Dat maakte het voor Mick niet altijd makkelijk om het iedereen helemaal happy te houden maar door Mick's flexibele aanpak is er alles aan gedaan om de reis voor iedereen zo mooi mogelijk te maken. Chapeau! Opmerkingen: excuus voor de grote hoeveelheid tekst hierboven :p Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad, jammer dat mijn pa onderuit ging en een aantal dagen niet kon rijden maar gelukkig is hij niet zo erg geschrokken dat hij niet meer off road wil rijden. Goed! Plannen wijzigden een aantal keren voor ons vertrek, contact daarover was goed. Kerstin was zeker aan het pushen voor snelle beslissingen en bevestiging van zaken. Ik begrijp dat het een behoorlijke organisatie is maar ook van onze kant is er tijd nodig voor communicatie met pa en Govert."
Maarten van der Poel - Cambodja Hoogtepunten - november/ december 2019

"Het is een mooie motorreis en een mooi land, lekker weer, leuke routes, goede groep en prima hotels. Het was weer een hele belevenis en avontuur. Het beste vond ik de totale reis en de beleving van Cambodja. Mick is een prima reisleider. Zonder voorbereiding heeft hij zich betrokken & bevlogen op de reis gestort en ons daar mooi doorheen geleid. Hij wil je graag mooie dingen laten zien, heeft een passie voor eten en zet zich in om er iets bijzonders van te maken. Dat is gelukt! De fascinatie voor hard "off road" willen rijden mocht voor mij wel iets minder. Het advies was uiteraard om je eigen tempo rijden maar als de groep gaat jagen wordt je toch opgejaagd. Dat vond ik soms wel lastig. Verbeterpunt de reis gaf aan 30% onverhard/70% verhard. Door enkele liefhebbers in de groep voor off road rijden werd er opvallend veel meer off road gereden. Routes werden continu daarop aangepast. Voor mij was dit teveel.  Ik voelde geregeld veel druk om " off road" te willen rijden en het liefst hard. Uiteindelijk hebben 2 valpartijen (in de dagen erna) ertoe geleid dat 2 van de 5 deelnemers serieuze blessures/een breuk opliepen waardoor routes moesten worden aangepast en 1 deelnemer moest stoppen met rijden. Dit leidde uiteraard ook tot veel oponthoud. Ik zou adviseren meer oog te hebben voor wat deelnemers aan kunnen en te waken voor te zware (off road) routes en deelnemers die te hard rijden. Dan wordt het volgens mij onnodig riskant. Contact met kantoor was vlot en correct. Alles liep op rolletjes." 
Hans Bastiaan - Cambodja Hoogtepunten- november/ december 2019

 • Reisdetails

  Reiscode:
  CAH
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  6 - 12
  Dagen:
  10
  Prijs:
  vanaf 2.395,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner