Logo Motortrails.nl motorreizen

Balkan Acht Landen

Wat deelnemers ons schreven:

"Prachtige reis om op deze manier de Balkan te leren kennen, wel behoorlijk zwaar, zeker omdat we alle dagen ergens tussen 32 en 39°C zaten. Maar beter dit dan slecht weer! Sarajevo vond ik het mooiste van deze reis. Contact met kantoor was zeer goed, ook toen er een probleempje was in een hotel ivm. de betaling werd dat diezelfde avond snel opgelost."
Frank Watzeels - Balkan Acht Landen - individueel - juni 2019

"Zoals staat vermeld was deze motorreis inderdaad pittig. We hebben bijna 6000 km gereden en we zijn weinig andere motoren tegen gekomen. De wegkwaliteit was wisselend en zo ook het weer. Het verkeer is minder gedisciplineerd dan in Nederland. De grensovergangen verliepen onverwacht vlot. Overal hebben we ons veilig en zeer welkom gevoeld, vooral de mensen op het platteland zijn behulpzaam, hartelijk en blij toeristen te zien. De hotels vonden wij wisselend van kwaliteit. De meeste hotels lagen echter heel gunstig tov het centrum, en in de hotels in afgelegen gebieden bleken ze een prima keuken te hebben. Overal konden we goed terecht met Engels. De overtocht van Dürres (Albanië) naar Ancona (Italië) verliep chaotisch omdat Adria Ferries zijn zaakjes niet erg op orde had. Omdat we later aankwamen dan gepland zijn we te laat in Venetië aangekomen en konden deze stad niet bezoeken. We hebben verder echter een heerlijke vakantie gehad en kunnen iedereen die de Balkanlanden nog wil zien voordat ze opgepoetst zijn, deze reis aanraden. Er wordt veel gewerkt aan wegen en gebouwen, en de ontwikkelingen gaan erg hard, dus eigenlijk mag je niet eens lang wachten... Veel dank aan Motor Trails voor de perfecte organisatie van onze reis en de plezierige communicatie met ons! Tot volgende keer! "
Jolanda en Arjen Streekstra - Acht Balkan Landen - individueel - juni 2018

"De reis was erg mooi en heel goed voorbereid. Hotels waren van uitstekende kwaliteit, goed bereikbaar met goede parkeermogelijkheden.  Het contact met Motor Trails was prima. We werden op tijd op de hoogte gehouden over wijzigingen. Ik vond vooral Montenegro en Albanie erg mooi qua landschap en rijden op de smalle bergwegjes, met de prachtige uitzichten. De reisleider Louis is een aardige kerel en leuk om in de groep erbij te hebben."
Ria van de Kerkhof - Acht Balkan Landen - groepsreis oktober 2015

"Een hele mooie reis. Kosovo vond ik niets toevoegen. Voor mij waren Montenegro en Bosnië de hoogtepunten van deze reis. Contact met Motor Trails was uitstekend."
Jenny Laarman - Acht Balkan Landen - groepsreis oktober 2015

"Deze reis was mooi, goed georganiseerd, de lengte van etappes per dag was prima en er waren goed hotels. Ik vond Albanië qua landschap en mensen het leukste. Louis de reisleider was goed, service verlenend en altijd betrokken bij de groep."
René ten Klooster - Acht Balkan Landen - groepsreis oktober 2015

"Mooie reis, prima routes met over het algemeen mooie plaatsen. Veel hoogtepunten, mooie plaatsen Sarajevo, Budva, Ohrid, Gjirokaster en Venetie. De routes door Montenegro en Albanie vond ik ook prachtig.   
Jan Rutgers - Acht Balkan Landen - groepsreis oktober 2015

"Hoogtepunten Montenegro met name het landschap en uiteraard Albanië. Eigenlijk vond ik alles leuk om te rijden. Hotels mogen van mij iets minder in de grote steden vanwege spitsuur in de stad erg druk. De reisleder Louis was goed, behulpzaam en wist veel van deze landen. Contact met kantoor was goed, de presentatie prima en de wijzigingen waren duidelijk."
Arie Nugteren - Acht Balkan Landen - groepsreis oktober 2015


"De reis was goed. Dit was mijn eerste motorvakantie in groepsverband en dat is mij goed bevallen. Ik ga dit zeker weer met Motor Trails doen. De formule, je vrij laten hoe je de dag in wilt vullen, staat mij wel aan. Louis de reisleider is de juiste man op de juiste plek. Ik vond Albanië erg mooi, vooral de ongerepte natuur. Contact met kantoor was uitstekend."
Willem Bil - Acht Balkan Landen - groepsreis oktober 2015

"De reis was mooi! Tirana waar we door boot-perikelen terecht zijn gekomen, is trouwens geen stad om een dag door te brengen. Hoogtepunten van deze reis waren. Het plaatsje Budva. De hoogvlakte op traject Budva-Zabljak. Het plaatsje Ohrid. De ritten Ohrid - Gjirokaster en Gjirokaster - Tirana. De plaats Venetië, daar had wel een dag voor ingeruimd mogen worden. Van San Marino door regen helaas weinig van gezien. De reisleider had het gemakkelijk, de beschrijving in het boekje was al uitgebreid. En verder hebben we ons zelf wel gered. Contact met kantoor was goed, vlot en duidelijk antwoord op de vragen." 
Peter Bouwman - Acht Balkan Landen - groepsreis oktober 2015

"De reis was interessant, mooi, leerzaam, gezellig, inspannend en leuk. Voor mij wel te lang, ik zou motoren per trailer naar Arraba laten brengen en dan zelf heen en terug per trein of vliegtuig naar Arraba reizen. Ook zou ik iets meer rust willen (zwembad, wellness e.d.). Hoogtepunten zijn de ritten over de passen. De reisleider was uistekend en contact met kantoor goed."
Ben Kornelisse - Acht Balkan Landen - groepsreis oktober 2015

"De reis heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Hoogtepunten in principe de hele reis, maar Albanië vond ik top door de afwisseling van goede en slechte wegen. Louis de reisleider heeft goed leiding gegeven. Als verbeterpunt zou ik een andere route  "boot Ancona" nemen richting Venetië, dit is erg saai." 
Marcel Eerhart - Acht Balkan Landen - groepsreis oktober 2015   

 • Reisdetails

  Reiscode:
  EBA
  Categorie:
  Europa Individueel
  Groepsgrootte:
  1 - 16
  Dagen:
  22
  Prijs:
  vanaf 2.995,-
 • Routekaart

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner