Logo Motortrails.nl motorreizen

Indonesie Bali Java

Wat deelnemers ons schreven:

"Een werkelijk prachtige motorreis door de 'Gordel van Smaragd'. Onder deskundige leiding van Roland en zijn lokale gidsen Jacob en Putu heb ik veel gezien, meegemaakt en ontdekt in dit mooie en bijzondere eilandenrijk. Begonnen vanuit Bali met een 10-daagse trip over oostelijk Java, samen met gids Jacob, die elk mogelijk motorpaadje op Java kent. Schitterende routes, vaak offroad over kleine paadjes tussen de suikerriet-, koffie- rubber- en kokosnootplantages. Kleine lokale fabriekjes mogen bekijken, veel contact met de lokale bevolking, erg lekker gegeten. Het indrukwekkende gebied rond de Bromo vulkaan was voor mij zeker een hoogtepunt. De lokale hotels waren elke keer speciaal, van een mooi bamboe huis in een jungleachtige omgeving tot een prachtige oase tegen een berghelling, maar steeds uitstekend, vaak met zwembad. Roland als reisleider, die zelf al langer in Indonesië woont, het land goed kent en de taal spreekt, heeft aandacht voor de (motor) behoeftes van zijn gasten, geeft veel extra informatie en maakt goede hotelkeuzes. Marco en Kerstin vanuit kantoor en Roland vanuit Indonesië, hebben bijzondere wensen kunnen realiseren, maatwerk geleverd en actief meegedacht."
Hans - Bali - Java - individueel maatwerk met gids - mei 2019

Per 2019 een 10 daagse reis waarbij ook off road wordt gereden

"Al diverse motorreizen gedaan, maar Indonesië stond nog op mijn verlanglijstje. Prachtig, duidelijke afspraken, schitterende routes. Zeker het off-road gedeelte naar Sukamade was een fijne belevenis en konden de motoren flink afzien met de keien en riviertjes. NIet alle plaatsjes zijn interessant maar zo zijn de dagelijkse afstanden goed per motor te doen en blijft er genoeg tijd over om anders te ontspannen dan op de motor. Reparatie aan motoren gaat heel snel."
Jan, Winnie, Peter, Richard en Steffan - Bali - Java - September 2015

"Een fantastische vakantie met dank aan Roland als reisbegeleider.  Hij heeft ons echt vreselijk in de watten gelegd, goede ideeën buiten het programma om. Als we ‘avonds wat wilde eten wist hij meteen overal een leuk tentje. Op de motor leidde Roland ons over de mooiste weggetjes van Bali en Java en je reed nooit verkeerd. Het off-road door een riviertje rijden was voor mij altijd een droom en dat hebben we verschillende keren kunnen doen. Natuurlijk hebben we ook de verschillende attracties in Indonesie aangedaan, maar meer dan anders hebben we meer genoten van de reis dan van het doel. Nogmaals hartelijk bedankt voor dit avontuur.
Rudy van Rossum - Bali - Java - September 2015

"Wij hebben een onvergetelijke reis gehad, mede door de goede zorgen van Roland. We zullen jullie aanbevelen!"
Hay en José - Bali - Java - September 2012

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner