Logo Motortrails.nl motorreizen

All Road weekend Nederland

Wat deelnemers ons schreven:

Dit All-Road weekend vond ik redelijk, in Nederland offroad rijden blijft lastig, off-road voor mij weinig echt uitdagend en stukjes zijn vrij kort, de tour zelf wel verrassend mooi qua natuur. Al met al zeer vermaakt mede door de leuke mensen op de tour. Ook te veel tijd verloren door lekke banden. Hotel is prima. Verbeterpunt: betere professioneler begeleiding voor het oplossen van storingen en vervangend vervoer of back-up regelen. Het beste vond ik het “parijs-dakar” stukje zand. Maaike is een prima reisleider en heeft de trip gered toen de banden lek gingen, Ze is vriendelijk en maakt de reis tot succes. Mede door haar opstelling word de mensen snel tot een groep. Contact met kantoor vriendelijk en persoonlijk.
Michel Jeuken - All-Road Weekend - 13 september 2020

Dit All -Road weekend was heel goed. Heel gaaf dat dit kan in Nederland. Ik doe hem graag nog een keer. Reisafstanden per dag zijn fors. Beter korter met “speelmomenten” voor liefhebbers bijvoorbeeld op een tankbaan of iets dergelijks. Dan kan er meer gedifferentieerd worden. Met all road banden zijn sommige onderdelen hard werken. Het beste waren de afwisselende onderdelen route was op zand, bos, gras en asfalt. Maaike de begeleider is goed, deskundig en betrekt iedereen van de groep bij de reis. Goede uitleg en ondersteuning. Contact met kantoor was goed. Snelle en duidelijke communicatie. Dit weekend vaker organiseren!
Klaas Bergers -  All-Road Weekend - 2 augustus 2020

Dit All-Road Weekend was goed,alles kwam er in voor:het offroad natuurlijk,gezelligheid, het leren offroad rijden meer en beter als dat ik "verwacht" had. Verbeterpunt, misschien een twee deling door een rit aan te bieden met tips/les de mindere goden/lees korte rit en één puur op het rijdenlange rit. Kenbaar maken. Het beste vond ik het rijden als groep : "proberen" samen uit ,samen thuis. Maaike de reisleider, ik zou geen betere kunnen bedenken. Opmerking: een ander hotel; het hotel was goed ,alleen heb ik de hele nacht niet geslapen vanwege een koelingsventilator van de keuken!geluid van buiten en de warmte die in mijn kamer bleef hangenraam moest dus wijd open,stond ook al de hele avond open .Dit geluid"probleem" hadden meer mensen. Contact met kantoor was natuurlijk perfect.
Ati MacDaniël - All-Road Weekend - 2 augustus 2020

 • Reisdetails

  Reiscode:
  TET
  Categorie:
  All road
  Groepsgrootte:
  4 - 8
  Dagen:
  2
  Prijs:
  vanaf 325,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner