Logo Motortrails.nl motorreizen

All Road weekend Brabant

Wat deelnemers ons schreven:

De ontvangst was prima, gezellig. Ik heb kleding en laarzen gehuurd, met name de laarzen zouden iets frisser mogen ruiken :) Maaike de reisleider vind ik geweldig. Hoogtepunt de route op zich. Het eten in Ospel was ook heel gezellig! De bedden waren ook goed. Als tip misschien een paklijstje, ik was schoenen voor de avond vergeten. Het contact met kantoor was prima, gezellig gemaild :)
Erik Bannenberg - All Road Weekend 26 juni 2021

Een uitstekende ontvangst. De motor is ok, de is kleding hier en daar versleten of gescheurd. Maar alles was nog vies van de vorige keer. Tip zorg dat de spullen schoon zijn dat is prettiger. Maaike de reisleider is goed. Hoogtepunt vond ik het rijden. De overnachting was goed. 
Erik Rooduijn -  All Road Weekend 26 juni 2021

De ontvangst was prima. Maaike de reisleider doet het prima, sympathieke dame. Het hoogtepunt was vanaf talud van snelweg op en af. De overnachting in Ospel was prima, dik voor mekaar. Verbeter tip. Dit type off the road trips, moet je eigenlijk niet doen in Nederland.
Nederland is naar mijn idee te vol met mensen. Ook door het mooie weer heb je steeds veel mensen, honden en paarden op de paden. Wij verstoren dat behoorlijk. Misschien kan het beter in vroege voorjaar, winter en najaar. Contact met kantoor was prima.
Michel S Themmen - All Road Weekend 26 juni 2021

Geweldig weekend! Ontvangst was warm en gezellig, heldere uitleg, samen de uitrusting uitzoeken en de administratie op orde maken. Net als vorige keer uitstekend. De motor en uitrusting zijn prima. Van de uitrusting kun je het niet voorkomen dat het op termijn wat muffer wordt omdat de gebruikers er lekker in zweten. Dat was toch wel weer de kanjer van het weekend. Maaike is een geweldige reisleider met rust, overzicht en gezelligheid. Veel ervaring, goede uitleg, top navigatie en ondersteuning en vooral een vrolijke noot. Iemand om veel van te leren op een prettige en ontspannen wijze. Kennis van de omgeving, respect voor de mede natuur-gebruiker, schakelen tussen de cursisten naar niveau en wens, gewoon een 10, kan niet anders zeggen! Het waren twee dagen en het mooiste van de eerste dag vond ik de wetenschap dat er nog een dag was. Hoogtepunt vind ik wel de diversiteit aan type routes welke we konden/mochten rijden. Zo leer je steeds wat nieuws en blijf je ook scherp Prima, gezellig hotel, goede kamer en lekker eten. Ik neem de volgende keer wel een bus purschuim mee om de klokken van de naastgelegen kerk af te purren. De motor was prima, fijn om mee te rijden maar ik had het niet erg gevonden wanneer deze ietsje krachtiger was geweest. Maar voor een beginner (wat ik eigenlijk ben) is dit natuurlijk prima. Contact met kantoor was goed, netjes voorzien van alle info, op vragen kreeg ik snel antwoord, helder. Enige probleem dat ik heb is dat ik ontdekt heb dat ik off-road rijden bijzonder leuk vind en me er erg prettig bij voel. Dat houdt in dat ik me snel weer ga inschrijven voor een weekendje, of beter nog een vakantie! Oh, en had ik al gezegd dat Maaike een topper is?
Stefan Botman - All Road Weekend 26 juni 2021

Het was een prachtig weekend, alles goed geregeld en Maaike is een topper. Hoogtepunten vond ik het spelen met de motoren (bergjes op en af en door de plassen gassen).
Jacco de Graaf - All-Road Weekend Brabant - 16 mei 2021

Prima weekend gehad!  De ontvangst was prima, relaxed. Motoren zijn oké voor de taak. Een paar spiegels zou toch wel fijn zijn, ook voor het rijden in een groep. Al begrijp ik dat die kwetsbaar zijn bij het offroad gebeuren. Uitrusting is even een puzzel, helm paste mij niet lekker. Maar dat was verwacht. Maaike is een prima, natuurlijke reisleider voor zo'n groepje. Ik heb weinig contact met kantoor nodig gehad, waar van toepassing duidelijk en doeltreffend. 
Vincent Korenromp -  All-Road Weekend - 16 mei 2021

De ontvangst was zeer goed, open en hartelijk. Toen we er allemaal waren, heeft Maaike onze reisleidster, een welkom praatje gehouden en daarna zijn we met de uitrusting begonnen. Zij heeft alles in goede banen geleid, uitleg gegeven over de motoren en over het weekend. Maaike is letterlijk super, spontaan en weet waar ze over praat. Alle vragen werden goed beantwoord. Het hele weekend was een hoogtepunt, zeker als er stukjes gefilmd werden of als we echt moesten werken.  De afwisseling vond ik zeer aangenaam, we hebben leuke mooi dingen gezien en meegemaakt tijdens het weekend. Het was een zeer goed weekend en zeker tot nog een volgende keer.
Rob Milka - All-Road Weekend - 16 mei 2021

Dit All-Road weekend vond ik redelijk, in Nederland offroad rijden blijft lastig, off-road voor mij weinig echt uitdagend en stukjes zijn vrij kort, de tour zelf wel verrassend mooi qua natuur. Al met al zeer vermaakt mede door de leuke mensen op de tour. Ook te veel tijd verloren door lekke banden. Hotel is prima. Verbeterpunt: betere professioneler begeleiding voor het oplossen van storingen en vervangend vervoer of back-up regelen. Het beste vond ik het “parijs-dakar” stukje zand. Maaike is een prima reisleider en heeft de trip gered toen de banden lek gingen, Ze is vriendelijk en maakt de reis tot succes. Mede door haar opstelling word de mensen snel tot een groep. Contact met kantoor vriendelijk en persoonlijk.
Michel Jeuken - All-Road Weekend - 13 september 2020

Dit All -Road weekend was heel goed. Heel gaaf dat dit kan in Nederland. Ik doe hem graag nog een keer. Reisafstanden per dag zijn fors. Beter korter met “speelmomenten” voor liefhebbers bijvoorbeeld op een tankbaan of iets dergelijks. Dan kan er meer gedifferentieerd worden. Met all road banden zijn sommige onderdelen hard werken. Het beste waren de afwisselende onderdelen route was op zand, bos, gras en asfalt. Maaike de begeleider is goed, deskundig en betrekt iedereen van de groep bij de reis. Goede uitleg en ondersteuning. Contact met kantoor was goed. Snelle en duidelijke communicatie. Dit weekend vaker organiseren!
Klaas Bergers -  All-Road Weekend - 2 augustus 2020

Dit All-Road Weekend was goed,alles kwam er in voor:het offroad natuurlijk,gezelligheid, het leren offroad rijden meer en beter als dat ik "verwacht" had. Verbeterpunt, misschien een twee deling door een rit aan te bieden met tips/les de mindere goden/lees korte rit en één puur op het rijdenlange rit. Kenbaar maken. Het beste vond ik het rijden als groep : "proberen" samen uit ,samen thuis. Maaike de reisleider, ik zou geen betere kunnen bedenken. Opmerking: een ander hotel; het hotel was goed ,alleen heb ik de hele nacht niet geslapen vanwege een koelingsventilator van de keuken!geluid van buiten en de warmte die in mijn kamer bleef hangenraam moest dus wijd open,stond ook al de hele avond open .Dit geluid"probleem" hadden meer mensen. Contact met kantoor was natuurlijk perfect.
Ati MacDaniël - All-Road Weekend - 2 augustus 2020

 • Reisdetails

  Reiscode:
  TET
  Categorie:
  All road
  Groepsgrootte:
  4 - 8
  Dagen:
  2
  Prijs:
  vanaf 325,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner