Logo Motortrails.nl motorreizen

All Road weekend Brabant

Je hebt voor deze motorreis de keuze uit twee opties:

1 - je eigen motor
Deze motor moet natuurlijk wel geschikt zijn voor deze tour. Dit betekent dat dit op zijn minst een all-road type motor moet zijn, met in ieder geval all-road banden. Tenslotte moet je natuurlijk ook zelf de vaardigheid bezitten om met deze motor over onverharde paden te rijden. 

2 - een huur motor
Wij hebben zes stuks Honda CRF250cc motoren beschikbaar. Deze staan gereed in Baarle Nassau en de huurprijs hiervan is 125,- euro per dag. Dit is inclusief WA en schade aan motor verzekering en gebruik van complete offroad uitrusting. 

Bagage
Deze reis heeft begint en eindigt in Baarle Nassau. Er is een overnachting tijdens de reis en er is geen volgauto. De bagage die je nodig hebt tijdens deze twee dagen neem je zelf achterop de motor mee. Je kunt het beste alle spullen in een waterdichte (rol) tas achterop de motor binden. Als je eigen motor voorzien is van zijkoffers of -tassen dan is dit natuurlijk prettig. 

Begeleiding
Tijdens deze twee dagen zal een van onze off-road instructeurs meerijden. De instructeur heeft de route voor verkend en zal onderweg ook tips geven over de techniek van het offroad rijden. 

Overnachting
De reis heeft een overnachting. Dit is in een Hotel in de buurt van Ospel. Je deelt hier een kamer met een reisgenoot, tenzij je een eenpersoonskamer hebt geboekt (hiervoor geldt een toeslag). De overnachting is inclusief ontbijt maar exclusief avondeten en drankjes.

Eigen risico boets
Over onderharde paden rijden in Nederland en ook in Belgie wordt steeds moeilijker. Het wordt steeds lastiger om een geschikte bospaden te vinden waarvan het gebruik van motoren nog toegestaan wordt. Sinds 2008 gebruiken we de omgeving van Baarle Nassau voor onze trainingen en als startpunt van de verschillende all-road route, maar ook hier worden ook steeds meer gebieden voor ons gesloten, Wij proberen afgesloten gebieden ter vermijden en de routes met grote zorg uit te zetten, en wij zullen nooit rijden waar het niet is toegestaan. Het probleem is echter dat het vaak niet duidelijk is welke wegen en paadjes onder een bepaald verbod of verordening vallen. Dit hangt ook af van de flexibiliteit van de handhaver (BOA). Wij kunnen niet anders dan eventuele boetes voor eigen risico laten zijn. Hiervoor onderteken je voor aanvang dan de training een verklaring.

 • Reisdetails

  Reiscode:
  TET
  Categorie:
  All road
  Groepsgrootte:
  4 - 8
  Dagen:
  2
  Prijs:
  vanaf 325,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner