Logo Motortrails.nl motorreizen

Off Road Training Basis

Wat deelnemers ons schreven:

De locatie is goed, alleen werden we door een BOA staande gehouden op een bospad. Na een lange discussie met de BOA had Maaike onze trainer besloten de training route niet verder door te zetten, omdat de kans op een boete te groot was. Erg jammer want wij hadden graag de volledige route gereden, maar zeker begrijpelijk. We hebben vervolgens een aantal paden opnieuw gereden en wat extra oefeningen gedaan. De ontvangst was top, lekkere bak koffie en snackjes erbij. Motoren waren goed, alleen was bij die van mij en bij die van een medecursist de schakelpedalen wel flink gebogen, hetgeen doeltreffend schakelen soms moeilijk maakte. Uitrustig uitstekend. Maaike de trainer was fantastisch; super toegankelijk, vriendelijk en kundig. Het hoogtepunt was door 3 flinke modderpoelen knallen, de motor daarbij het werk laten doen en warempel overeind te blijven. Verbetertip: nog beter de route nalopen op verboden paden, maar dit is in de praktijk erg lastig gezien de onduidelijke regelgeving. Wellicht een e-reader toesturen met wat offroad techieken, dit zou ook prettig zijn als naslagwerk. Contact met het kantoor verliep erg soepel. Al met al een erg leuke dag gehad, alleen jammer dat deze wat korter werd dan initieel gepland.
Tomas Duijvestijn - Basis Off Road - 22 juli 2021

Prachtig gebied, prima en gezellige ontvangst, goede locatie en een goede en complete uitrusting. Misschien wel scherp blijven of de spullen (voorafgaand aan de cursusdag) nog heel zijn. Bijvoorbeeld sluitingsbandjes van de laarzen, bij een persoon was de onderkant van een van de laarzen los. Dus geen klacht maar een aandachtspunt. Maaike en Mick waren gezellige, vriendelijke en zeer bekwame trainers! Helemaal top. Het hoogtepunt was de lange tocht door de omgeving! Erg leuk om te doen. Als tip zou ik het wel fijn hebben gevonden om de mogelijkheid te hebben moeilijke zaken specifiek te oefenen. Zelf vond ik het rijden door plassen/dikke modder best lastig. Hoe neem je zo'n modderpoel nu het beste? En daarna een aantal keer oefenen om het ook in de vingers te krijgen. Een aantal deelnemers namen die modder heel makkelijk en snel. Wat doen ze wel, wat ik niet doe? Dat zou ik wel willen weten én oefenen. Het contact met kantoor was uitstekend. Goed bereikbaar en professioneel geholpen.
Marco van Traa - Basis Off Road - 24 juni 2021

Het was een super leerzame dag, goed tempo, goed om grenzen te ontdekken zonder meteen in de problemen te komen. Als onervaren motorrijder was mijn doel om wat meer bagage te krijgen op andere ondergronden en dat pakte goed uit. De ontvangstlocatie was prima, ik begreep dat het wat anders dan gewoonlijk liep omdat al het materiaal net terugkwam van een kampeertrip. Maar liep verder gewoon goed, uitrusting kiezen kostte wat tijd, maar dat gaf ook weer wat rust om er aan te wennen. De volgmotor was blijkbaar voor de instructeurs een onbekend model en dat kostte ook even wat moeite.De trainers zetten een leuke sfeer neer, bouwen goed door op de voorgaande oefeningen. Insteek was steeds om iedereen zo goed mogelijk op eigen kunnen door de oefeningen te laten lopen. Voor wat betreft techniek vond ik het trial stukje in het bos uitdagend en voor de knop in het hoofd was het klimmen en dalen een opgave. Na de lunch merkte ik dat de scherpte toch wat minder was, ik hoorde van de rest een beetje hetzelfde. Contact met kantoor was beperkt tot het noodzakelijke, geen onzinmails, prima.
Erik van Zon - Basis Off Road - 24 juni 2021

Locatie, ontvangst, motoren en de uitrusting waren top. De trainers vond ik heel goed, duidelijke uitleg en zorgde voor een goede sfeer. Het rijden vond ik het hoogtepunt van deze trainingsdag. Alles was dik in orde. Complimenten! Contact met kantoor was ook heel goed. Hele positieve ervaring! 
Roeland  Graat - Basis Off Road Training - 10 juni 2021

Zeker voor herhaling vatbaar! Lokatie en ontvangst meer dan prima, heel gastvrij ook met frisdrank en zo. Motoren waren goed en reden fijn,  dat er een wat moeilijk startte kan gebeuren, geen probleem. Uitrusting was behoorlijk gebruikt, en denk dat je wel iets kunt vinden van hygiëne en natte laarzen en helmen zonder haarnetjes. Maar ik vond het wel kunnen. Trainers Maaike en Roel waren goed,  straalden rust en vertrouwen uit. Ook met ze gelachen, terwijl ze ook serieus technisch goede uitleg gaven. De lunch! Haha, nee specials waren natuurlijk goed. Helling rijden super leuk. En de tocht was sowieso heel afwisselend en door mooie natuurlijke omgeving.  Blijft heel persoonlijk. Door de hele natte omgeving vond ik het behoorlijk zwaar. Misschien naar het einde toe een zware en lichtere variant van de route aanbieden? Anderzijds was het zwaar, maar niet te gek.
Frank Schoonen - Basis Off Road Training - 20 mei 2021

De locatie was fantastisch! Motoren waren prima, uitrusting heb ik geen gebruik van gemaakt aangezien ik eigen mee had. Maar zover ik kon zien was dit ook allemaal prima in orde! Super! De trainers Roel en Maaike waren lekker open en direct. De ''langere rit'' was voor mij een hoogtepunt, s'ochtends beginnen met 25 km over zandpad, en 's middags na de uitleg en tips opeens met 75 km erover heen rijden! Ik vond het erg leuke dag. De emailtjes vanuit kantoor waren op tijd, en de dag van te voren werd ik nog gebeld of alles in orde was. Dikke prima dus.
Mats van Beers - Basis Off Road Training - 30 april 2021

De locatie is perfect, de motoren zijn het juiste merk Honda :). De trainers Roel en Maaike zijn heel leuk en professioneel. Hoogtepunt van deze dag vond ik het verschil tussen begin van de dag en het einde, dat je jezelf gewoon comfortabel voelt tijdens het off rond rijden aan het einde van de dag. Contact met kantoor heel goed!
Edwin Kok - Basis Off Road Training - 30 april 2021

De omgeving was uitermate geschikt voor off road rijden. De 250cc motoren waren voor ons als beginners perfect wat betreft kracht en snelheid alleen het stuur vond ik erg laag voor de langere rijders (ivm staand rijden). Uitrusting was helemaal in orde en ontvangst en start was duidelijk en rustig. (De uitleg kon een tikkeltje sneller wat mij betreft). Roel en Maaike de instructeurs zijn zeer professioneel, ervaren en geduldig. Ik heb van de hele dag genoten. Het leukste wat ik in de afgelopen jaren heb gedaan! De uitleg van de techniek kan iets meer toe the point. Voor mij was het niet nodig om iedereen te vragen hoe ze dachten te moeten rijden om vervolgens de antwoorden te geven. Verder was ik erg blij een relatief korte inrij sessie te hebben (bochtjes en staand leren rijden - maar dat kan ook liggen aan het niveau van de groep) om daarna gewoon lekker van de offroad wegen in de omgeving te genieten. Ga daar vooral mee door. Contact met kantoor was goed. 
Maxim Wessels en Dominic Wessels - Basis Off Road Training - 22 april 2021

De trainers, Roel en Maaike, hebben mij een ontzettend leuke dag bezorgd. Ze deden hun werk fantastisch. De locatie is prima en de ontvangst leuk, professioneel en vriendelijk. De uitrusting is ok maar wel flink gebruikt. Hoogtepunt was niet zozeer een specifiek deel van de route alswel het gevoel de techniek toe te kunnen passen zoals die werd uitgelegd. Ik was in de middag behoorlijk uitgeput en daardoor niet meer scherp.  Als verbeterpunt meer gevarieerde oefeningen maar korter in tijd waardoor je meer beheersing leert. Ik heb zelf geen contact met kantoor gehad, inschrijving liep via een vriend maar van wat ik begreep verliep het allemaal prima.
Oscar van Amson - Basis Off Road Training - 22 april 2021

Geweldige dag gehad, Roel en Maaike de instructeurs, hebben een gedegen instructie gegeven, ik heb veel geleerd en kon dat meteen in de praktijk brengen. Ik dacht vooraf dat ik het leuk zou vinden maar het bleek nog veel leuker te zijn! Prima plekkie, fijne motor, goede uitrusting Een goede trainer is essentieel, Roel en Maaike zijn meer dan goede trainers. Je voelt je thuis, leert veel op ontspannen wijze en de mooie motorverhalen toppen het af. De ontdekking dat ik in korte tijd veel geleerd heb en met veel vertrouwen op de footsteps sta. Wederom dank aan de trainers natuurlijk! We hadden ook mazzel met het weer natuurlijk, dat kun je nooit garanderen. Contact met kantoor was prima, snelle antwoorden, heldere informatie, prima.
Stefan Botman - Basis Off Road Training - 22 april 2021

Deze off road training was absoluut geweldig! Super goede en leuke instructie en echt alles top geregeld. Spullen, locatie helemaal prima! Heb alleen spierpijn eraan overgehouden maar ook nog steeds een lach op mijn gezicht! 
Michiel Pander en Koert Dimmendaal - Basis Off Road Training - 25 maart 2021

Een prima locatie en prima afstand gehouden conform covid regels. Roel de trainer, lekker Amsterdams ;-), kende ik, fantastische kerel. Nu ook Maaike als trainer erbij, dorpsgenoot, ook een top vrouw. Prettig en duidelijk! Hoogtepunt dat we HEEL veel gereden hebben en dat niemand is gevallen en we met een lekker gangetje onze route hebben gereden. Contact met kantoor was prima. 
Tijmen de Lange - Basis Off Road Training - 25 maart 2021

Deze training was buitengewoon fantastisch. Intensief en veel geleerd. Goed geregeld, kleding en bescherming enz. Prima lunch. Ervaren rustige instructeurs ( Walter en Maaike) waardoor je je op je gemak en veilig voelt. Ik heb geen verbeterpunten. Ik ben zeer tevreden. Verrassend was de weg met kuilen. De technieken die ze je leren breng je meteen in uitvoering. De trainers waren professioneel, vriendelijk, vertrouwd, relaxt, gezellig en deskundig. Contact met kantoor snelle en duidelijke communicatie. Opmerking ik ga zeker nogmaals een training of reis boeken bij jullie. B E D A N K T voor de leuke dag
Margret Schaper - Basis Off Road Training - 11 september 2020

Deze training was leuk. De twee trainers waren spontaan. Het leukste vond ik het trail rijden. Verbeterpunt Ik had verwacht meer vaardigheden te leren bij de basiscursus off road. het was leuk, maar werd op den duur wat saai, veel van het zelfde gedaan. Contact met kantoor was prima.
Gert Renselaar - Basis Off Road Training - 11 september 2020

Deze cursus was heel erg nuttig, heb veel geleerd. Ook de faciliteiten zijn goed geregeld. Motoren zijn goed (nieuwe banden). Verbeterpunt wellicht handig voor jullie om van te voren te weten wat de lengtes zijn van de deelnemers. Tijdens deze cursus had Dick, 2 mtr lang, baat gehad bij een iets verhoogde stuur. Het beste vond ik het rijden op zand paden. Maaike en Walter de twee trainers deden het prima en vulden elkaar goed aan. Alles was super relaxed. Opmerking ik weet niet of het het mogelijk is maar wat ik graag had willen doen is Down&Up hill rijden en dat hoeft geen bergen te zijn maar wat hopen zand\aarde zou mijn inziens kunnen volstaan. Contact met kantoor Alle contact per mail was prima, netjes op tijd. Fijn om sowieso een paar dagen voor aanvang een reminder te ontvangen.
Erik Weiffenbach - Basis Off Road Training -  11 september 2020

Afgelopen vrijdag 21 augustus hebben we de cursus gedaan en wilden jullie nog even bedanken! Echt een super leuke leerzame dag waarbij we allemaal op ons eigen niveau zijn uitgedaagd door de instructeurs Maaike en Roel. Nu weer aan het herstellen van de spierpijn. Wie weet tot een volgende keer!
Ernst Sluijter,  Iris Landman en Tim Sluijter - Basis Off Road Training - 21 augustus 2020

Deze Basis  Off Road training was helemaal geweldig! Het beste vond ik vol ga over 't zand. Roel is een lekkere slappe ouwe hoer met een goed hart. Ik zou hier niets aan veranderen. Contact met kantoor was super. Dank u wel voor de geweldige dag
Ruud Egberts - Basis Off Road Training - 31 juli 2020

Het was een super leerzame en leuke Basis Off Road cursus. Rolf en Roel waren heel kundig en er heerste een gezellige sfeer. Roel de instructeur was vriendelijk en kon duidelijk uitleggen. De hele dag was een hoogtepunt. De benodigde documenten werden bij het eerste contact niet opgestuurd. Er was iets misggegaan met het toevoegen van bijlagen. Ik heb de documenten uiteindelijk in de week van de cursus zelf opgevraagd en direct toegestuurd gekregen. Het contact verliep heel vlot en prettig.
Sam Torres - Basis Off Road Training - 31 juli 2020

Deze Basis Off Road training was een mooie ervaring. Goed rekening gehouden met de weersomstandigheden en uitstekende instructeur. Geen verbeterpunten alles was dik voor elkaar. Het beste vond ik op volle damp over de bosweggentjes, kicken! De instructeur Roel was heel goed, duidelijke uitleg en heeft er zelf ook veel plezier in. Prima, alles goed geregeld!
Peter Boer - Basis Off Road Training - 26 juni 2020

Ik verwachtte een basis off road training en dat was het ook. Niet te makkelijk en niet te moeilijk. Uitleg afgewisseld met rijden en gemerkt dat er progressie gemaakt wordt tijdens de dag. Ik heb deze dag echt wat geleerd en met het groeiende vertrouwen de hele dag plezier gehad. Het was een leuk gezelschap met twee prettige instructeurs. Zeker voor herhaling vatbaar! Het beste vond ik aan het begin van de dag trekken en harken met de motor door het rullen zand. Aan het eind van de dag vol gas zwevend over hetzelfde pad naar huis. Echt vooruitgang geboekt! De instructeurs Roel en Walter zijn samen een mooi gezelschap en naast kundige instructeurs ook betrokken om er met elkaar een mooie dag van te maken. Het boeken van de motortraining was eenvoudig. Direct na boeken contact. Enkele weken voorafgaand aan de training werd deze definitief bevestigd. In de week voor de training werd ter herinnering nog een bericht verzonden.
Ruud Overmars - Basis Off Road Training - 26 juni 2020

Het was een super Basis Off Road trainingsdag, Roel was een goede instructeur. Het contact met kantoor was goed.
Marco Kirpensteijn - Basis Off Road Training - 26 juni 2020

Super dag gehad met Roel de instructeur. Ondanks dat we een paar maal verdwaald waren en Roel veel praat, was het een leuke rit. Het contact met Kerstin op kantoor was perfect.... Een vriend Jan die ook mee was, had alles met haar geregeld.
Aart de Groot - Basis Off Road Training - 12 juni 2020

Deze Basis Off Road training was super goed. Het beste vond ik de hele dag. De trainer was super goed en contact met kantoor was goed. "
Rene van Daatselaar - Basis Off Road Training - 6 december 2019

"De off road training was erg leuk. Voldoende tijd en ruimte om ieder op zijn eigen niveau te rijden in de groep. Het beste vond ik de off-road rit door de bossen en paden, lekkere lange tocht. Walter de trainer deed het perfect, is de rust zelve en heeft de zaken gewoon goed voor elkaar. Wellicht een certificaat (voor wat het waard is overigens) als echte afsluiter van de dag. LVT (leuk voor thuis). Contact met motortrails verliep uitstekend en snelle reactie op de emails."
Eric de Haas - Basis Off Road Training - 8 november 2019

"Off road training was top. Verbetrpunt: iets meer pk’s/ hogere motorfiets qua lengte wellicht. Het rijden vond ik het leukst. De trainer Walter was prima, relaxte uitleg."
Seppo Broers - Basis Off Road Training - 8 november 2019

"Deze Basis Off Road training was perfect! Wel wat spannend met alle modder en glijden. Toch anders dan gewoon motorrijden. Goede lunch en toffe instructeurs! Het leukste vond ik vol door de modder crossen! En de hele dag natuurlijk was perfect. De trainer is een toffe vent. Was niet zo blij dat ik 2 x viel, maar ik ook niet :) Verbeterpunten misschien nog iets meer terug komen op de techniek af en toe. Begint ermee maar verder in de dag geen herhaling. Contact met kantoor was uitstekend!"
Marco Nieuwpoort - Basis Off Road Training - 27 september 2019

"Ik vond het een super leuke training! De hele dag was geweldig. De trainer is een leuke man! Hij legde alles goed uit en was duidelijk. Misschien idee om dagtochten te organiseren voor off road rijden ipv alleen maar een training, ik zou dit graag vaker willen doen behalve alleen op een vakantie."
Eefke Brans - Basis Off Road Training - 2 september 2019

"Deze Basis Off Road Training is prima verzorgd, uiterst correcte en hartelijke ontvangst. Goede en duidelijke begeleiding die erg goed het niveau in de groep weet te peilen en het programma hierop finetuned. Mooie workshop, die ik iedereen kan aanbevelen! Beide heren zijn heerlijk in de omgang en zijn gewoon goed in dit werk. Goed aftastend naar wat kan en altijd de veiligheid in het achterhoofd. Een aantal mooie tips gekregen en een goed beeld van off road rijden. De basis wordt strak en goed neergelegd, vormt een mooie baseline voor de dag. Verbeterpunten: eigenlijk niets, prima en aanbevelingswaardig voor anderen! Contact met kantoor, een prima aanmeldingsprocedure en duidelijke instructies voor de cursus."
John Schreurs - Basis Off Road Training - juli 2019

"Deze off-road training was geweldig! Prima begeleiding, goede uitleg, veel off-road gereden, fijne sfeer, goede motoren. Ik zou dit elk weekend willen doen! De trainers  waren super vriendelijk, erg behulpzaam en kenden de weg perfect.  Brief met info over de training was duidelijk en volledig. Verbeterpunten: niets. Voor mij was dit een perfecte training."
Arno Drost - Basis Off Road Training - juni 2019

"Prima manier om de offroad vaardigheden op te frissen of nieuw op te doen. Het was een geweldige dag! De hele dag was een hoogtepunt. De trainers waren top, hadden veel ervaring en persoonlijke aandacht. Goed geregeld; leuke groep. Mooie weggetjes gereden en veel geleerd. Complimenten aan beide cursus begeleiders. Contact met kantoor was prima, er werd zeer snel op mail gereageerd. Verbeterpunt de informatie rondom de offroad cursus mag wat mij betreft ook per mail verstuurd worden in plaats van per post."
Paul Snelder - Basis Off Road Training - juni 2019

"Deze training was erg goed! Goede instructies, leuke en leerzame dag gehad. Alle lof aan Walter en Roel! Het beste vond ik een hele dag motorrijden dat is op zich al een hoogtepunt. De trainer is een leuke en gezellige kerel die bovendien erg goed kon uitleggen. Contact met kantoor was goed."
Roderik Samuels Brugge - Basis Off Road Training - juni 2019

"Deze training was super vet! Het beste vond ik 70/80% over landweggetjes met los zand scheuren! Ik had niet gedacht dat ik dat zou durven en had de data eigenlijk zo gepland dat er hopelijk niet teveel los zand zou liggen, maar dat was wel het geval. Gelukkig was het geen enkel probleem en ben ik goed gepusht om uit mijn comfort-zone te stappen en mezelf op dat vlak te overwinnen :) De trainer was leuk! Super gezellig, enthousiast en veel kennis. Als vrouw voelde ik mij helemaal geaccepteerd in de groep (terwijl ik ook zulke off-road trainingen heb gezien waar vrouwen niet werden toegelaten). Ik vind het heel tof dat jullie de beoordeling of iemand zoiets zou kunnen gewoon bij de rijders zelf laten. Verbeterpunt graag een herinnering sturen in de week van de training. "
Marlies Moltmaker - Basis Off Road Training - april 2019

"De training was prima, goede afspraken die werden opgevolgd. Het leukste vond ik het lekker afzien in de bossen. De trainer is een echte Amsterdammer met het hart op de tong die heerlijke anekdotes over motorrijden kan vertellen. Prima instructie met goede afstemming naar de deelnemers. Na goede inschatting van het niveau ging het gas wat verder open...:-) Ik kan iedereen die off-road ervaring wil opdoen en de basis vaardigheden wil leren deze cursus aanbevelen. Contact met kantoor was uitstekend."
Adjo Poorter - Basis Off Road Training - maart 2019

"Ik heb een fantastische dag gehad in alle opzichten. De cursus was helemaal top, een perfecte mix van motorbeheersing, inzicht en soms helemaal los gaan over de zandpaden. Dit in combinatie met de heldere uitleg en prachtige anekdotes overgoten met ’n flinke dosis Amsterdamse humor van onze  instructeur maakte het helemaal compleet."
Pim Staleman - Basis Off Road Training maart 2019

"Deze training was erg leuk om kennis te maken met Enduro, makkelijke motoren leuke locatie prettige begeleiding, Ik had persoonlijk graag wat meer uitdaging gehad vanuit mijn mountainbike ervaring. Het leukste vond ik vol gas over de losse paden rijden en de trail stukjes. De instructeur Roel was vakkundig, duidelijk en had humor.. Contact met kantoor was goed."
Loel Vullings - Basis Off Road Training - november 2018

"Deze basis Off Road training was geweldig, veel geleerd wat je allemaal kan met een motorfiets. De lunch was prima. Mijn hoogtepunt : s'Middags over onverharde weg met pittige snelheid, staand op de steppen met een hand aan het stuur en controle over de motor. Roel de trainer was duidelijk en goed naar de groep luisterend en tijd voor vragen. Gezellig en weet de groep te enthousiasmeren. Contact met kantoor per telefoon en mail was goed."
Chris van Baal - Basis Off Road Training - november 2018

"Deze basis Off Road dag was prima! Hele leuke en leerzame dag. Goede uitleg en opbouw van de training. Lekkere lunch en gezellige groep. Goede uitleg en oog voor de gehele groep. Contact met kantoor was goed."
Ellen van Midlum - Basis Off Road Training - november 2018

"Deze Off Road trainingsdag was enorm leuk, ik heb genoten. Heel veel geleerd en in korte tijd meer gevoel bij het offroad rijden gekregen. Het beste vond ik dat je over het algemeen meer vertrouwen krijgt in het offroad rijden, gevoel met de motor krijgt en wat er met de juiste manier van rijden mogelijk is. De trainers waren super goed; heel veel kennis, goede manier van overbrengen, enthousiast dus alles goed. Ook de andere begeleiding was helemaal goed. Een hele leuke dag gehad! Daarnaast goede, snelle en correcte communicatie vanuit kantoor."
Richard Bierhuizen - Basis Cursus Off Road oktober 2018

"De training vond ik leuk georganiseerd en er werd een ontspannen sfeer gecreëerd. Ik vond het resultaat na de hele dag het beste. Een leuke ervaring rijker en nog wat geleerd ook. De trainer vond ik heel gezellig en duidelijk. De instructies zijn heel duidelijk en hij controleert ook of iedereen het goed begrepen heeft."
Niels Alberts - Basis Cursus Off Road oktober 2018

"Geweldige dag, goede menselijke service. Ik vond het goed. Het beste vond ik dat het voor zowel de mensen met ervaring en zonder ervaring een leuke dag is geweest. De trainers waren top gozers! Contact met kantoor was goed. Ga vooral zo door!" 
Robert Seiffers - Basis Cursus Off Road oktober 2018

"Deze training was heel leuk en leerzaam, veel zelfvertrouwen op gebouwd. Ik vond de single track paden door de bomen rijden het leukst. De twee trainers waren prima gasten, snappen wel hoe het moet. Alleen jammer van het accent ;) Het contact met kantoor was prima."
Andy Scheurweg - Basis Cursus Off Road september 2018

"Tijdens deze training Off Road heb ik veel geleerd en een hele leuke dag gehad! De gehele dag omdat deze zeer afwisselend was. De trainers waren perfect! Goede uitleg en tips gekregen. Leuke verhalen. Het contact met kantoor was goed."
Martijn Snel - Basis Cursus Off Road september 2018

"Dit was een fijne training. Niet verwacht dat ik al zo snel zo vlot over het onverharde zou knallen. Goede afwisseling van oefeningen. Allemaal prima verzorgd qua bescherming, kleding en motoren.
Het beste van de dag vond ik op een bepaald moment hadden we veel haakse bochten. En gingen we elkaar inhalen omdat de één stil viel of niet zo lekker de bocht uit kwam. Dat vond ik een leuk deel van de route. Dat je moet werken om goed mee te komen met de rest. Lekker rossen. Fouten maken en er van leren. De twee trainers Roel en Vincent zijn een goed duo. Veel grappen, duidelijke uitleg en altijd aandachtig. Ze hebben er zelf plezier in. Fijn om met ze mee te rijden. Het contact met kantoor was goed. Aangemeld, volgende dag brief thuis. Duidelijke uitleg over wat, hoe en waar. Ik heb een leuke dag gehad en ga meteen mee met de Marokko Atlas Trails dit najaar."
Jurian Nijssen - Basis Cursus Off Road september 2018

"Deze training was geweldig! Het contact met kantoor was vlot. Het beste vond ik de uitdagingen en aanpassing aan het niveau van de groep. De trainer was erg goed. Goede coaching op techniek, aangename man, grappig. Opmerking: Meer van dit!"
Wim Lenie - Basis Cursus Off Road september 2018

"Het terrein waar de Off Road training wordt gegeven was prima. De instructeurs en deze training waren uitstekend en grensverleggend. Ik zou een certificaat van deelname op zijn plaats vinden. Het contact met kantoor was prima."
Bert Bos - Basis Cursus Off Road juli 2018 

"Het was een mooie en leerzame trainingsdag, Off Road rijden is heel anders dan op de weg. De instructeur gaf goeie uitleg. Het contact met kantoor was prima."
Hans Perik - Basis Cursus Off Road juli 2018

"De training voldeed aan de verwachtingen, enkele basishandelingen en daarmee oefenen. Afhankelijk van groepssamenstelling kan er meer of minder techniek worden uitgelegd. Het is ook vooral een ontspannen, leuke dag.  Mijn tip, maak de groep niet groter. Ik zou graag iets meer individuele begeleiding willen krijgen. . Hoogtepunt van de laatste locatie een leuk speelveld waar je alle geleerde technieken kan oefenen, leuk parcours, maar niet geschikt voor meer motoren. Het contact met kantoor was prima en correct."
Michel Sikkes - Basis Cursus Off Road juli 2018 

"De trainer gaf duidelijke instructie voor diverse oefeningen. Het eerste onverharde stuk een zacht zandpad was voor mij te vroeg, ik kende de motor nog niet voldoende.  Maar deze verrassing gaf wel goed aan hoe belangrijk het is om deze cursus te doen.  Verder was het een prima relaxte ontvangst, eerst de uitrusting en dan gestart bij het oefenterrein voor beginners.  Ik vond het het nemen van aaneengesloten heuvels en dalen zeker de mooiste beleving van de dag. Leuk dat de fotos die gemaakt zijn ook met ons gedeeld zijn."
Evert de Ruijter - Basis Cursus Off Road juli 2018 

"De off-road basis training was een zeer leuke en leerzame ervaring, zeker aan te raden ook voor iedereen die maar een beetje off-road gaat rijden op slechtere wegen bv in Noord India, prima training voor meer motorbeheersing en voor zelfvertrouwen. Aanrader! Verbeterpunt: kleding en helm hadden behoorlijk wat slijtage / gebruikssporen. Eventueel haarnetje ten behoeve van helm en kleding keertje een extra uitspoelen/wassen.  Floris en Walter zijn fijne gasten ik heb veel van hen beide geleerd. Contact met kantoor was uitstekend, snelle respons en duidelijke info."
Erwin Poelgeest - Basis Cursus Off Road juni 2018 

"Deze off-road training was leuk en educatief. Ik heb een hoop geleerd. Hoogtepunt waren de leuke trails die we reden en de abrupte veranderingen in het landschap. Het contact met kantoor was goed. De eerste datum die ik had gekozen ging niet door. Daarna hebben Maaike en Kerstin netjes de andere opties doorgegeven die mogelijk waren. De trainers Floris en Walter zijn prima kerels! Ik heb een hoop van ze geleerd. Blijf zo door gaan! Het was een zeer educatieve cursus."
Ramon Schaffers - Basis Cursus Off Road juni 2018 

"Deze basis off road training was geweldig! De trainer was uitstekend. Het beste was dat ik mijn 3 kinderen, ikzelf ben 62, heb kunnen laten proeven aan het off-the-road rijden wat ik zelf ook altijd ontzettend leuk heb gevonden .. en nog steeds leuk vind. Het virus is nu afgelopen vrijdag positief gemuteerd. Verbeterpunt: ik draag een bril en de standaard stofbril is daarvoor eigenlijk te klein, waardoor mijn eigen bril te veel op mijn neus gedrukt werd. Dit gaan we zeker vaker doen! "
Addie Bom - Basis Cursus Off Road mei 2018 

"Geweldige dag gehad. De trainer was prima. Een topdag! Ik vond het leukst mijn val in een plas."
Kees Zwart - Basis Cursus Off Road maart 2018 

"De training was top. De trainer was prima. Het contact met kantoor was goed. Hoogtepunt was de tocht door de omgeving en de leuke afwissling met oefenen in track baantjes. Als verbeterpunt zou ik de lunch eerder plannen, ik vond het middag programma wat kort."
Nick Peterman - Basis Cursus Off Road 2017 - nieuwe locatie bij Baarle Nassau

"Het was een enorm leerzame trainingsdag als voorbereiding op onze Kenia Maasai Mara reis. De lunch was zeer goed verzorgd. Ik vond het rijden door de dichte bossen en over de zandpaden het hoogtepunt van deze off road training. De instructeurs waren beide zeer goed. Ze geven heldere uitleg en letten goed op wat je moet aanpassen aan je rijstijl. De aangeboden cross kleding en helmen zijn wat oud maar functioneren nog goed. Het contact met kantoor was goed. De 1e door mij geboekte training ging door te weinig deelnemers niet door. Als alternatief werd een training één dag voor vertrek van onze Kenia reis aangeboden. Nadat ik aangegeven had dat dat niet wenselijk was is er moeite gedaan mij bij de training twee weken eerder in te voegen."
Rins Blonk - Basis Cursus Off Road 2017 - nieuwe locatie bij Baarle Nassau

"De nieuwe locatie is prima! De off road basis training is qua opzet erg aantrekkelijk, leuk en leerzaam. De middag vond ik een beetje kort. Met mijn motor was er een probleem en dat hield de groep op, de ABS was nog actief wat niet handig bleek op dit terrein. Hoogtepunt is dat ik zo hard als ik op dat moment durfde over een zandpad heen reed. De instructeur was prima, ik zou wat meer aandacht willen krijgen op mijn houding tijdens het rijden. Ik begrijp dat dit in de vervolg cursus aan de orde komt.  Handig om een voorverkenning van de route te doen, de baggerterreintjes bleken te zwaar voor deze basiscursus."
Dave Schipper - Basis Cursus Off Road 2017 - nieuwe locatie bij Baarle Nassau

"Leuke off the road training dag gehad. De dag was zeer goed verzorgd, prima uitleg een een leuke rit in de middag. Hoogtepunten waren de rit in de middag en de uitstekende lunch. Ik vond de instructeurs uitstekend, ze hebben goede kennis van zaken. Prima instructeurs."
Cente van der Wende - Basis Cursus Off Road 2017

"Super dag. Uitstekende instructeur. Hoogtepunt was het rijden door mulzand. Vooral hiermee doorgaan, ik kom terug!"
Frank Nederlof - Basis Cursus Off Road 2017

"Leuke training, gezellige instructeurs. Hoogtepunt was het parcours in het bos. Tip voor anderen: neem een goeie bril mee!."
Jessica Steijn - Basis Cursus Off Road 2017

"Wat vond ik ervan………………. GEWELDIG en zeer leerzaam"
Ron Wollenberg - Basis Cursus Off Road 2017

"Nou, ik heb genoten. Vond het een top dag, veel geleerd en plezier gehad. Spierpijn viel wel mee. Wel moe 's avonds. Ben geen 30 meer :). Bedankt."
Edwin van der Wel - Basis Cursus Off Road 2012

"Dinsdag 26 juni een basis Training Off-road gedaan en ik moet zeggen; ik heb erg veel geleerd van Roel. We hadden een perfecte dag uitgekozen, de zon heeft de gehele dag geschenen. Misschien was het al wat te warm, want gezweten hebben we. Een intensieve dag met goede uitleg en veel humor. De volgende dagen wat spierpijn, maar dat gaat vanzelf weer over. Ik zou het ieder aanraden die op wat voor manier ook met een motor rijdt. Bij deze wil ik Roel en Alex bedanken voor een schitterende Dag"
Gerard Verschuren - Basis Cursus Off Road 2012

"Ik volg regelmatig motortrainingen en ik kan oprecht zeggen (schrijven) dat deze training van erg hoge kwaliteit is.
Het hele pakket, van aanmelding tot aan de laatste minuut van de training is goed verzorgd en vooral plezierig.
Zelfs nu, enkele dagen na de training, ben ik nog onder de indruk. Zeker van de instructie: chapeau! "
Wiel Hansen - Basis Cursus Off Road 2012

"De jongens vonden het helemaal geweldig!! En zijn nu op zoek naar een crossmoter om te kopen;) Dat was nu net niet helemaal de bedoeling ;) ....maar het was ieg een heel groot succes!
Bedankt nog voor alles! "
Sita Smid - Basis Cursus Off Road 2011

"Beste Marco, graag bedank ik jou en vooral ook Roel voor de fantastische ervaring van vandaag 13 maart.
De offroad training heeft een hele nieuwe dimensie aan het motorrijden toegevoegd, en ik moet toegeven dat het naar meer, heel veel meer smaakt.
Roel had gelijk: ik denk dat niemand van de deelnemers het vooraf voor mogelijk hield dat we zouden kunnen wat we allemaal gedaan hebben vandaag. Een pluim ook voor Roel zijn prettige en doeltreffende manier van lesgeven. (Zelf geef ik ook les, dus ik denk dat ik een klein beetje weet waar ik het over heb.)
Er zijn wat foto's gemaakt; mocht je interesse hebben voor op jullie website, dan is het geen probleem om ze op te sturen.
Met vriendelijke groet, Arjan "
Arjan Scheffers - Basis Cursus Off Road 2011

"Wij hebben afgelopen zondag in de omgeving van Tilburg de offroad basis cursus gevolgd. Wij willen jullie nog even via deze weg heel erg bedanken voor de super top dag die we hebben gehad. Onze complimenten voor de organisatie en alle lof voor de manier waarop de instructeur invulling gegeven heeft aan deze super dag. Wij hebben ervan genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar. Met 1 woord “top”. "
Johan, Leo en Peter - Basis Cursus Off Road 2009

" Hi Marco, ik wil je laten weten dat wij afgelopen vrijdag 9 april een SUPER DAG hebben gehad.
Heel veel dank en complimenten aan Roel en Laura voor de fantastische instructie, zorgvuldig opgebouwd programma en tomeloos enthousiasme. Zelfs het weer hadden ze goed geregeld!
Dank zij hun goede begeleiding heb ik mezelf overtroffen.
Ik denk dat ik spreek namens Frank, Rob, Matthijs en Dave.
Met warme groeten, Else "
Else de Meijer - Basis Cursus Off Road 2010

  • Film

  • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner