Logo Motortrails.nl motorreizen

Off Road Training Basis

Wat deelnemers ons schreven:

"Deze training was erg goed! Goede instructies, leuke en leerzame dag gehad. Alle lof aan Walter en Roel! Het beste vond ik een hele dag motorrijden dat is op zich al een hoogtepunt. De trainer is een leuke en gezellige kerel die bovendien erg goed kon uitleggen. Contact met kantoor was goed."
Roderik Samuels Brugge - Basis Off Road Training - juni 2019

"Deze training was super vet! Het beste vond ik 70/80% over landweggetjes met los zand scheuren! Ik had niet gedacht dat ik dat zou durven en had de data eigenlijk zo gepland dat er hopelijk niet teveel los zand zou liggen, maar dat was wel het geval. Gelukkig was het geen enkel probleem en ben ik goed gepusht om uit mijn comfort-zone te stappen en mezelf op dat vlak te overwinnen :) De trainer was leuk! Super gezellig, enthousiast en veel kennis. Als vrouw voelde ik mij helemaal geaccepteerd in de groep (terwijl ik ook zulke off-road trainingen heb gezien waar vrouwen niet werden toegelaten). Ik vind het heel tof dat jullie de beoordeling of iemand zoiets zou kunnen gewoon bij de rijders zelf laten. Verbeterpunt graag een herinnering sturen in de week van de training. "
Marlies Moltmaker - Basis Off Road Training - april 2019

"De training was prima, goede afspraken die werden opgevolgd. Het leukste vond ik het lekker afzien in de bossen. De trainer is een echte Amsterdammer met het hart op de tong die heerlijke anekdotes over motorrijden kan vertellen. Prima instructie met goede afstemming naar de deelnemers. Na goede inschatting van het niveau ging het gas wat verder open...:-) Ik kan iedereen die off-road ervaring wil opdoen en de basis vaardigheden wil leren deze cursus aanbevelen. Contact met kantoor was uitstekend."
Adjo Poorter - Basis Off Road Training - maart 2019

"Ik heb een fantastische dag gehad in alle opzichten. De cursus was helemaal top, een perfecte mix van motorbeheersing, inzicht en soms helemaal los gaan over de zandpaden. Dit in combinatie met de heldere uitleg en prachtige anekdotes overgoten met ’n flinke dosis Amsterdamse humor van onze  instructeur maakte het helemaal compleet."
Pim Staleman - Basis Off Road Training maart 2019

"Deze training was erg leuk om kennis te maken met Enduro, makkelijke motoren leuke locatie prettige begeleiding, Ik had persoonlijk graag wat meer uitdaging gehad vanuit mijn mountainbike ervaring. Het leukste vond ik vol gas over de losse paden rijden en de trail stukjes. De instructeur Roel was vakkundig, duidelijk en had humor.. Contact met kantoor was goed."
Loel Vullings - Basis Off Road Training - november 2018

"Deze basis Off Road training was geweldig, veel geleerd wat je allemaal kan met een motorfiets. De lunch was prima. Mijn hoogtepunt : s'Middags over onverharde weg met pittige snelheid, staand op de steppen met een hand aan het stuur en controle over de motor. Roel de trainer was duidelijk en goed naar de groep luisterend en tijd voor vragen. Gezellig en weet de groep te enthousiasmeren. Contact met kantoor per telefoon en mail was goed."
Chris van Baal - Basis Off Road Training - november 2018

"Deze basis Off Road dag was prima! Hele leuke en leerzame dag. Goede uitleg en opbouw van de training. Lekkere lunch en gezellige groep. Goede uitleg en oog voor de gehele groep. Contact met kantoor was goed."
Ellen van Midlum - Basis Off Road Training - november 2018

"Deze Off Road trainingsdag was enorm leuk, ik heb genoten. Heel veel geleerd en in korte tijd meer gevoel bij het offroad rijden gekregen. Het beste vond ik dat je over het algemeen meer vertrouwen krijgt in het offroad rijden, gevoel met de motor krijgt en wat er met de juiste manier van rijden mogelijk is. De trainers waren super goed; heel veel kennis, goede manier van overbrengen, enthousiast dus alles goed. Ook de andere begeleiding was helemaal goed. Een hele leuke dag gehad! Daarnaast goede, snelle en correcte communicatie vanuit kantoor."
Richard Bierhuizen - Basis Cursus Off Road oktober 2018

"De training vond ik leuk georganiseerd en er werd een ontspannen sfeer gecreëerd. Ik vond het resultaat na de hele dag het beste. Een leuke ervaring rijker en nog wat geleerd ook. De trainer vond ik heel gezellig en duidelijk. De instructies zijn heel duidelijk en hij controleert ook of iedereen het goed begrepen heeft."
Niels Alberts - Basis Cursus Off Road oktober 2018

"Geweldige dag, goede menselijke service. Ik vond het goed. Het beste vond ik dat het voor zowel de mensen met ervaring en zonder ervaring een leuke dag is geweest. De trainers waren top gozers! Contact met kantoor was goed. Ga vooral zo door!" 
Robert Seiffers - Basis Cursus Off Road oktober 2018

"Deze training was heel leuk en leerzaam, veel zelfvertrouwen op gebouwd. Ik vond de single track paden door de bomen rijden het leukst. De twee trainers waren prima gasten, snappen wel hoe het moet. Alleen jammer van het accent ;) Het contact met kantoor was prima."
Andy Scheurweg - Basis Cursus Off Road september 2018

"Tijdens deze training Off Road heb ik veel geleerd en een hele leuke dag gehad! De gehele dag omdat deze zeer afwisselend was. De trainers waren perfect! Goede uitleg en tips gekregen. Leuke verhalen. Het contact met kantoor was goed."
Martijn Snel - Basis Cursus Off Road september 2018

"Dit was een fijne training. Niet verwacht dat ik al zo snel zo vlot over het onverharde zou knallen. Goede afwisseling van oefeningen. Allemaal prima verzorgd qua bescherming, kleding en motoren.
Het beste van de dag vond ik op een bepaald moment hadden we veel haakse bochten. En gingen we elkaar inhalen omdat de één stil viel of niet zo lekker de bocht uit kwam. Dat vond ik een leuk deel van de route. Dat je moet werken om goed mee te komen met de rest. Lekker rossen. Fouten maken en er van leren. De twee trainers Roel en Vincent zijn een goed duo. Veel grappen, duidelijke uitleg en altijd aandachtig. Ze hebben er zelf plezier in. Fijn om met ze mee te rijden. Het contact met kantoor was goed. Aangemeld, volgende dag brief thuis. Duidelijke uitleg over wat, hoe en waar. Ik heb een leuke dag gehad en ga meteen mee met de Marokko Atlas Trails dit najaar."
Jurian Nijssen - Basis Cursus Off Road september 2018

"Deze training was geweldig! Het contact met kantoor was vlot. Het beste vond ik de uitdagingen en aanpassing aan het niveau van de groep. De trainer was erg goed. Goede coaching op techniek, aangename man, grappig. Opmerking: Meer van dit!"
Wim Lenie - Basis Cursus Off Road september 2018

"Het terrein waar de Off Road training wordt gegeven was prima. De instructeurs en deze training waren uitstekend en grensverleggend. Ik zou een certificaat van deelname op zijn plaats vinden. Het contact met kantoor was prima."
Bert Bos - Basis Cursus Off Road juli 2018 

"Het was een mooie en leerzame trainingsdag, Off Road rijden is heel anders dan op de weg. De instructeur gaf goeie uitleg. Het contact met kantoor was prima."
Hans Perik - Basis Cursus Off Road juli 2018

"De training voldeed aan de verwachtingen, enkele basishandelingen en daarmee oefenen. Afhankelijk van groepssamenstelling kan er meer of minder techniek worden uitgelegd. Het is ook vooral een ontspannen, leuke dag.  Mijn tip, maak de groep niet groter. Ik zou graag iets meer individuele begeleiding willen krijgen. . Hoogtepunt van de laatste locatie een leuk speelveld waar je alle geleerde technieken kan oefenen, leuk parcours, maar niet geschikt voor meer motoren. Het contact met kantoor was prima en correct."
Michel Sikkes - Basis Cursus Off Road juli 2018 

"De trainer gaf duidelijke instructie voor diverse oefeningen. Het eerste onverharde stuk een zacht zandpad was voor mij te vroeg, ik kende de motor nog niet voldoende.  Maar deze verrassing gaf wel goed aan hoe belangrijk het is om deze cursus te doen.  Verder was het een prima relaxte ontvangst, eerst de uitrusting en dan gestart bij het oefenterrein voor beginners.  Ik vond het het nemen van aaneengesloten heuvels en dalen zeker de mooiste beleving van de dag. Leuk dat de fotos die gemaakt zijn ook met ons gedeeld zijn."
Evert de Ruijter - Basis Cursus Off Road juli 2018 

"De off-road basis training was een zeer leuke en leerzame ervaring, zeker aan te raden ook voor iedereen die maar een beetje off-road gaat rijden op slechtere wegen bv in Noord India, prima training voor meer motorbeheersing en voor zelfvertrouwen. Aanrader! Verbeterpunt: kleding en helm hadden behoorlijk wat slijtage / gebruikssporen. Eventueel haarnetje ten behoeve van helm en kleding keertje een extra uitspoelen/wassen.  Floris en Walter zijn fijne gasten ik heb veel van hen beide geleerd. Contact met kantoor was uitstekend, snelle respons en duidelijke info."
Erwin Poelgeest - Basis Cursus Off Road juni 2018 

"Deze off-road training was leuk en educatief. Ik heb een hoop geleerd. Hoogtepunt waren de leuke trails die we reden en de abrupte veranderingen in het landschap. Het contact met kantoor was goed. De eerste datum die ik had gekozen ging niet door. Daarna hebben Maaike en Kerstin netjes de andere opties doorgegeven die mogelijk waren. De trainers Floris en Walter zijn prima kerels! Ik heb een hoop van ze geleerd. Blijf zo door gaan! Het was een zeer educatieve cursus."
Ramon Schaffers - Basis Cursus Off Road juni 2018 

"Deze basis off road training was geweldig! De trainer was uitstekend. Het beste was dat ik mijn 3 kinderen, ikzelf ben 62, heb kunnen laten proeven aan het off-the-road rijden wat ik zelf ook altijd ontzettend leuk heb gevonden .. en nog steeds leuk vind. Het virus is nu afgelopen vrijdag positief gemuteerd. Verbeterpunt: ik draag een bril en de standaard stofbril is daarvoor eigenlijk te klein, waardoor mijn eigen bril te veel op mijn neus gedrukt werd. Dit gaan we zeker vaker doen! "
Addie Bom - Basis Cursus Off Road mei 2018 

"Geweldige dag gehad. De trainer was prima. Een topdag! Ik vond het leukst mijn val in een plas."
Kees Zwart - Basis Cursus Off Road maart 2018 

"De training was top. De trainer was prima. Het contact met kantoor was goed. Hoogtepunt was de tocht door de omgeving en de leuke afwissling met oefenen in track baantjes. Als verbeterpunt zou ik de lunch eerder plannen, ik vond het middag programma wat kort."
Nick Peterman - Basis Cursus Off Road 2017 - nieuwe locatie bij Baarle Nassau

"Het was een enorm leerzame trainingsdag als voorbereiding op onze Kenia Maasai Mara reis. De lunch was zeer goed verzorgd. Ik vond het rijden door de dichte bossen en over de zandpaden het hoogtepunt van deze off road training. De instructeurs waren beide zeer goed. Ze geven heldere uitleg en letten goed op wat je moet aanpassen aan je rijstijl. De aangeboden cross kleding en helmen zijn wat oud maar functioneren nog goed. Het contact met kantoor was goed. De 1e door mij geboekte training ging door te weinig deelnemers niet door. Als alternatief werd een training één dag voor vertrek van onze Kenia reis aangeboden. Nadat ik aangegeven had dat dat niet wenselijk was is er moeite gedaan mij bij de training twee weken eerder in te voegen."
Rins Blonk - Basis Cursus Off Road 2017 - nieuwe locatie bij Baarle Nassau

"De nieuwe locatie is prima! De off road basis training is qua opzet erg aantrekkelijk, leuk en leerzaam. De middag vond ik een beetje kort. Met mijn motor was er een probleem en dat hield de groep op, de ABS was nog actief wat niet handig bleek op dit terrein. Hoogtepunt is dat ik zo hard als ik op dat moment durfde over een zandpad heen reed. De instructeur was prima, ik zou wat meer aandacht willen krijgen op mijn houding tijdens het rijden. Ik begrijp dat dit in de vervolg cursus aan de orde komt.  Handig om een voorverkenning van de route te doen, de baggerterreintjes bleken te zwaar voor deze basiscursus."
Dave Schipper - Basis Cursus Off Road 2017 - nieuwe locatie bij Baarle Nassau

"Leuke off the road training dag gehad. De dag was zeer goed verzorgd, prima uitleg een een leuke rit in de middag. Hoogtepunten waren de rit in de middag en de uitstekende lunch. Ik vond de instructeurs uitstekend, ze hebben goede kennis van zaken. Prima instructeurs."
Cente van der Wende - Basis Cursus Off Road 2017

"Super dag. Uitstekende instructeur. Hoogtepunt was het rijden door mulzand. Vooral hiermee doorgaan, ik kom terug!"
Frank Nederlof - Basis Cursus Off Road 2017

"Leuke training, gezellige instructeurs. Hoogtepunt was het parcours in het bos. Tip voor anderen: neem een goeie bril mee!."
Jessica Steijn - Basis Cursus Off Road 2017

"Wat vond ik ervan………………. GEWELDIG en zeer leerzaam"
Ron Wollenberg - Basis Cursus Off Road 2017

"Nou, ik heb genoten. Vond het een top dag, veel geleerd en plezier gehad. Spierpijn viel wel mee. Wel moe 's avonds. Ben geen 30 meer :). Bedankt."
Edwin van der Wel - Basis Cursus Off Road 2012

"Dinsdag 26 juni een basis Training Off-road gedaan en ik moet zeggen; ik heb erg veel geleerd van Roel. We hadden een perfecte dag uitgekozen, de zon heeft de gehele dag geschenen. Misschien was het al wat te warm, want gezweten hebben we. Een intensieve dag met goede uitleg en veel humor. De volgende dagen wat spierpijn, maar dat gaat vanzelf weer over. Ik zou het ieder aanraden die op wat voor manier ook met een motor rijdt. Bij deze wil ik Roel en Alex bedanken voor een schitterende Dag"
Gerard Verschuren - Basis Cursus Off Road 2012

"Ik volg regelmatig motortrainingen en ik kan oprecht zeggen (schrijven) dat deze training van erg hoge kwaliteit is.
Het hele pakket, van aanmelding tot aan de laatste minuut van de training is goed verzorgd en vooral plezierig.
Zelfs nu, enkele dagen na de training, ben ik nog onder de indruk. Zeker van de instructie: chapeau! "
Wiel Hansen - Basis Cursus Off Road 2012

"De jongens vonden het helemaal geweldig!! En zijn nu op zoek naar een crossmoter om te kopen;) Dat was nu net niet helemaal de bedoeling ;) ....maar het was ieg een heel groot succes!
Bedankt nog voor alles! "
Sita Smid - Basis Cursus Off Road 2011

"Beste Marco, graag bedank ik jou en vooral ook Roel voor de fantastische ervaring van vandaag 13 maart.
De offroad training heeft een hele nieuwe dimensie aan het motorrijden toegevoegd, en ik moet toegeven dat het naar meer, heel veel meer smaakt.
Roel had gelijk: ik denk dat niemand van de deelnemers het vooraf voor mogelijk hield dat we zouden kunnen wat we allemaal gedaan hebben vandaag. Een pluim ook voor Roel zijn prettige en doeltreffende manier van lesgeven. (Zelf geef ik ook les, dus ik denk dat ik een klein beetje weet waar ik het over heb.)
Er zijn wat foto's gemaakt; mocht je interesse hebben voor op jullie website, dan is het geen probleem om ze op te sturen.
Met vriendelijke groet, Arjan "
Arjan Scheffers - Basis Cursus Off Road 2011

"Wij hebben afgelopen zondag in de omgeving van Tilburg de offroad basis cursus gevolgd. Wij willen jullie nog even via deze weg heel erg bedanken voor de super top dag die we hebben gehad. Onze complimenten voor de organisatie en alle lof voor de manier waarop de instructeur invulling gegeven heeft aan deze super dag. Wij hebben ervan genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar. Met 1 woord “top”. "
Johan, Leo en Peter - Basis Cursus Off Road 2009

" Hi Marco, ik wil je laten weten dat wij afgelopen vrijdag 9 april een SUPER DAG hebben gehad.
Heel veel dank en complimenten aan Roel en Laura voor de fantastische instructie, zorgvuldig opgebouwd programma en tomeloos enthousiasme. Zelfs het weer hadden ze goed geregeld!
Dank zij hun goede begeleiding heb ik mezelf overtroffen.
Ik denk dat ik spreek namens Frank, Rob, Matthijs en Dave.
Met warme groeten, Else "
Else de Meijer - Basis Cursus Off Road 2010

  • Film

  • Film

  • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner