Logo Motortrails.nl motorreizen

Off Road Training BasisVoor de off road trainingen maken we gebruik van  de Honda CRF 250 (zie foto) met electrische starter.

Als cursist moet je minimaal 1.68 mtr zijn. .

De Training is inclusief: 

  • Volledige uitrusting (knie- arm- en rompbescherming, laarzen, broek, shirt, handschoenen)
  • Crosshelm
  • 250cc professionele off-road motor
  • Professionele eerste instructeur
  • Tweede hulp instructeur
  • lunch en versnaperingen

Parkeren van je motor of auto op de lokatie is mogelijk en veilig.

Aangezien we ook over de openbare weg rijden moet je in het bezit zijn van een motorrijbewijs. Dit moet minimaal een A2 rijbwijs zijn. Met een A1 rijbewijs kun je helaas nog niet deelnemen (tenzij met code 80). 

 

Eigen risico motor:
Het eigen risico voor de ter beschikking gestelde motor is 750,-. Schade boven dit bedrag wordt door onze verzekering gedekt. Voor aanvang van de training onderteken je een verklaring waarmee je hiermee akkoord gaat. 

Eigen risico boetes:
Motor Trails organiseert deze training van sinds 2002. We hebben dit gedaan op verschillende lokaties in Nederland. Het wordt echter steeds lastiger om een geschikte lokatie aan te houden waar het gebruik van bospaden nog toegestaan wordt. Sinds 2008 gebruiken we de omgeving van Baarle Nassau, maar ook hier worden ook steeds meer gebieden voor ons gesloten, Ondanks dat wij proberen afgesloten gebieden ter vermijden en het traject van de training met grote zorg is uitgezet, en wij zullen nooit rijden waar het niet is toegestaan. Het probleem is echter dat het vaak niet duidelijk  is welke wegen en paadjes onder een bepaald verbod of verordening vallen. Dit hangt ook af van de flexibiliteit van de handhaver (BOA). Wij kunnen niet anders dan eventuele boetes voor eigen risico laten zijn. Hiervoor onderteken je voor aanvang dan de training een verklaring. 
 

Annuleringsvoorwaarden:
dagen voor trainingsdatum en annuleringskosten
7 of meer - gratis
5 of 6 - 25%
4 - 50%
2 of 3 - 75%
1 - 100%

  • Film

  • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner