Logo Motortrails.nl motorreizen

Japan Steden en Dorpen

Wat deelnemers ons schreven:

"Hotels en routes zijn vooraf door Motor Trails geregeld. De geleverde GARMIN routes en de gebruikte GARMIN navigatie waren niet bruikbaar waardoor ik zelf mijn routes heb gemaakt. Jammer. Helaas waren niet alle geboekte hotels rayokans of hotels in centrum van een stad. Japan is erg mooi en vooral als je meer het binnenland ingaat. De Japanners zijn zeer hoffelijk maar erg afstandelijk. Vond het erg moeilijk om echt contact (eigenlijk gewoonweg niet gelukt) met ze te krijgen. Tussentijds contact (ondanks tijdsverschil) met MotorTrails prima."
Cor van Dijk - Individueel Japan  en traject 4 Zijderoute - 2016

"De Japan reis is een avontuur dat 6 jaar later nog steeds domineert in mijn reisverhalen. Er is geen ander land op de wereld dat zo vreemd is als Japan. Overal ter wereld lukt het me aardig om de 'couleur locale' te volgen of dat nu in Centraal Azie, Afrika of Latijns Amerika is. Maar na een trip door Japan blijf je met met meer vragen zitten dan je had voor de trip. De Japan reis is een once in a lifetime kans om drie weken door een gevarieerd landschap te reizen in de style van Stanley Kubrick’s – Space Odessey 2001. Het is heel surrealistisch. Motoren zijn super betrouwbaar, afstanden goed te doen, linksrijdend verkeer en het eten en slapen is elke dag weer een avontuur. De GPS is de gids wat een interessante ervaring is. Kyoto, Hiroshima en Tokio waren geweldige steden om te bezoeken. Maar ook de Ryokan’s in de rurale gebieden zijn uniek."
Robert Mehrengs - Japan Individueel 2009

"De reis was zeker verrassend, op vele fronten! Elke dag ontdekte je weer nieuwe dingen op het gebied van cultuur (waaronder ook eten en drinken) en/of ontwikkeling. Tokio was geweldig om in te rijden, met alle drukte en indrukwekkende gebouwen."
 An Verdegaal - Japan 2008

"Contact is uitstekend. Het was een mooie reis en gevarieerde routes. Een goede mix van steden en dorpen. Organisatie (hotels en routes) over het algemeen goed."
 Kees de Jong – Japan 2009

 

 • Reisdetails

  Reiscode:
  JAP
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  8 - 12
  Dagen:
  16
  Prijs:
  vanaf 5.250,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner