Logo Motortrails.nl motorreizen

Cyprus Offroad Weekend

Wat deelnemers ons schreven:

"Deze motorreis was een geweldige ervaring. Het beste vond ik de prachtige omgeving, variatie in gereden routes en de begeleiding van Geert. Verbeterpunt de motoren waren redelijk versleten (veel olieverbruik). Geert is een zeer ervaren en goede reisleider. Kent de omgeving zeer goed, denkt mee, is zeer vriendelijk en heeft overal een oplossing voor. Contact met kantoor was prima. Duidelijke informatie over de reis gekregen (handboek).."
Arno Drost - Cyprus Offroad Weekend  - september 2019

"Deze off road motorreis was uitstekend! Verbeterpunt meer korte offroad trips, met een huur of eigen motor aanbieden. Mag ook dichterbij zijn. Polen of ander Oostblok land? Geert de reisleider is prachtig. Contact met kantoor was goed."
Peter van de Merwe - Cyprus Offroad Weekend  - 17 april 2019

"Deze off road motorreis was prima. Het leukste vond ik dat er iedere dag een tandje bijgezet werd en een graadje moeilijkere paden gekozen werden. Hierdoor was het mogelijk je grenzen te verleggen. Geert is een top vent. Goed overleg en Geert voelt de groep goed aan. Wie kan wel mee op een bepaald pad en wie eigenlijk niet. Dat ging in goed overleg en die ging dan over de verharde weg zodat de andere niet te veel opgehouden werden en lekker verder konden. Ik heb geen verbeterpunten ik vond het allemaal prima zo. Ik had geen idee waar ik aan begon echter het is me prima bevallen. Het zou echt verplicht moeten worden om vooraf jullie basis off road training te volgen."
William Wijnker - Cyprus Offroad Weekend  - 10 april 2019

"Deze motorreis was in één woord geweldig. Het beste vond ik alle momenten op de motor waarin je jezelf lekker kan uitdagen in een prachtige en uitdagende omgeving. Geert is geweldig en weet de groep lekker uit te dagen, verschil in snelheid van de deelnemers weet hij goed op te lossen. Als je denkt dat je zelf lekker bezig bent komt hij je berg af voorbij alsof hij op de weg rijdt. Respect voor Geert! Dank voor alles! Verbertertip, de motoren bij de slaapaccommodatie laten staan dan hoef je niet bij aankomst meteen op de motor. Reactie Motortrails: dit is helaas niet mogelijk. Contact met kantoor was zeer goed en accuraat."
Adjo Poorter - Cyprus Offroad Weekend  - 10 april 2019

"Prima reis. Zowel qua duur als ook qua samenstelling route. Korte duur goed voor reizigers die weinig tijd hebben om te reizen of een korte off road tocht willen maken. Ik heb geen aanvullingen. Wellicht meer van dit soort kortere reizen aanbieden. Niveau binnen groep lag echter wel uit elkaar. Alle driede dagen waren fantastisch. Complimenten voor Geert, hij was fantastisch! Contact met kantoor was goed en zakelijk."
Hans Akerboom - Cyprus Offroad Weekend  - 10 april 2019

"Deze off road motorreis was geweldig.  Het beste vond ik dat ik vrijdag in de tweede versnelling met een afgebroken versnelling pook moest rijden. Iedereen die mee gaat met deze reis moet een basis off road training hebben gedaan, ook al heb je veel ervaring. Geert, de reisleider is een geweldige man. Opmerking: in het handboek vermelden dat je een reisstekker nodig hebt. ( had ik natuurlijk ook zelf kunnen bedenken) Ik zou graag zien dat jullie een vervolgtraining aanbieden. Contact met kantoor was goed zowel via email als whatsapp."
Chris van Baal - Cyprus Offroad Weekend  - 10 april 2019

"Bedankt voor een fantastisch lang weekend. Ik ben er nog steeds high van! "
Maria Breit - Cyprus Offroad Weekend  - 3 april 2019

"Deze offroad motorreis was helemaal goed! Verbeterpunt via de Deense agent is een reisgenote er niet op gewezen dat er wel enige (basis) off road ervaring gewenst was. Ons Nederlandse/Deense reisgenote kwam duidelijk niveau tekort (had het nog nooit gedaan) en heeft veel geleerd in korte tijd. Helaas drukte dit het tempo van de groep aanmerkelijk. Het leukste vond ik het delen van de dagelijkse ervaringen met de groep, het gezellige samen zijn en de tweede, lange (120km) dag. Geert de reisleider is een ervaren rot die bovendien een gezond gevoel voor humor heeft. Hij heeft geprobeerd het ieder naar z'n zin te maken en is daar zeker is geslaagd. Ook de meer ervaren groep is aan z'n trekken gekomen. Ik ga zeker Motor trials eens in de gaten houden voor een volgende trip!" 
Ronald de Haan - Cyprus Offroad Weekend - 3 april 2019

"Deze motorreis was heel goed. Geert als reisleider is uitstekend. Leuke kerel met veel humor. Buiten het rijden was het verblijf in het hotel erg goed. De eigenaresse was ontzettend gastvrij. Verbeterpunt: checken of het niveau van de deelnemers een beetje overeenkomt. Nu zaten we met 4 gevorderde rijders en één persoon die nog nooit off-road had gereden in een groep. Dit heeft ons heel erg opgehouden en is ten koste gegaan van het off-road rijden. Dit was absoluut teleurstellend en eigenlijk best een domper op een deel van het rijplezier. Het contact met kantoor was prima. Alleen Mijn voornaam stond verkeerd op de vluchtticket. Ik heb hier melding van gemaakt bij Motor Trails en er werd aangegeven dat dit geen probleem was. aangekomen op het vliegveld bleek dit wel een probleem te zijn en moest ik mijn ticket om boeken. gelukkig waren er verder geen kosten aan verbonden en was het snel opgelost."
Fred Hielkema -  Cyprus Offroad Weekend  - 3 april 2019

  • Reisdetails

    Reiscode:
    CYK
    Categorie:
    Off road
    Groepsgrootte:
    4 - 6
    Dagen:
    4
    Prijs:
    vanaf 890,-
  • Routekaart

  • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner