Logo Motortrails.nl motorreizen

Cyprus Offroad Weekend

Dag 1 - Amsterdam - Paphos - Polis
Vliegreis van Amsterdam naar Cyprus met aansluitende transfer naar de motorverhuurder in Paphos. We stappen direct op de motor voor een korte rit van Paphos naar ons appartement in Polis (pas op dus dat je in het vliegtuig rustig aan doet met alcohol). De bagage wordt met een busje naar het hotel in Polis gebracht. Na het betrekken van de kamers is er tijd voor een korte bespreking van de reis. 

Dag 2 - Eerste dagtocht
We maken een lange leuke dag met veel afwisseling in omgeving en routes. We passeren traditionele dorpjes en lunchen in een lokaal restaurantje aan de kust. We rijden over onverharde paden door de bergen en pakken korte lastige stukjes zand mee langs de kust. Daarna beklimmen een van de hogere bergen in dit gebied met mooi uitzicht over de kustlijn. Het avond eten nuttigen we in de kleine plaats Polis.

Dag 3 - Tweede dagtocht
De tocht van vandaag brengt ons naar het Troodos gebergte. Een schitterend gebied met veel afwisseling. Uitdagende paden kronkelen door de naaldboombossen en over leuke keienpaadjes rijden we via verlaten Turkse dorpjes naar de kust. We bezoeken het Kykko-klooster en rijden over bospaden weer terug naar Polis.

Dag 4 - Derde dagtocht, vlucht terug
Vandaag staat het schitterende en grillige Akamas Natuurreservaat op het programma. Een spannende en inspannende tocht vol verrassingen. Indien de politieke situatie dit toelaat zullen we proberen de grens over te gaan naar Turks noord Cyprus. We rijden aan het eind van de middag terug naar Paphos, we vliegen in de avond weer naar huis. 

 • Reisdetails

  Reiscode:
  CYK
  Categorie:
  Off road
  Groepsgrootte:
  4 - 6
  Dagen:
  4
  Prijs:
  vanaf 890,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner