Logo Motortrails.nl motorreizen

Centraal Azië Zijderoute

Wat deelnemers ons schreven:

"De reis was bijna perfect. De hotels waren prima en de gids (Louis) was fantastisch. Wat voor verbetering vatbaar is, is het in één keer verstrekken van alle voorinformatie, inclusief duidelijkheid over motorrijtuigenverzekeringen in Georgië en Armenië. En ik zou de dag in Armenië schrappen. Douaneformaliteiten duurden meer dan 1,5 tot 2 uur per keer en kostten in totaal bijna honderd euro. Dat staat niet in verhouding tot het feit dat je toen in Armenië bent geweest. Bovendien wordt de route onnodig verlengd. "
Richard Haex - Route etappe 1 Zijderoute - 2016

"Mongolië -. Beginnend in mooi hotel in het centrum van Ulaanbaatar. Goede begeleiding bij het ophalen van de motor vooruit gestuurd. Route naar Siberië prima te rijden. Siberië - Als je polderblindheid tot in de zoveelste graad wilt ervaren, dan is dit de reis die je moet doen. Accommodatie waar mogelijk altijd in schone hotels. Gids heeft geen drukke tijd gehad. "
Cor van Dijk - Parcours etappe 4 Zijderoute - 2016

"Een fantastische tour, een enorme ervaring, maar we hadden nog een maand nodig. Door pech moesten we te veel opgeven en dat is jammer. Er gebeurt altijd iets. Je weet nooit waar, wat en hoe, dus moet je inbouwen meer flexibiliteit. En minder kilometers per dag is beter. Ik had het geluk dat mijn motor met lekke banden op de pick-up kon gaan, die als volgauto kwam. Niet alle volgautos waren in staat om dat te doen en dan kost het veel tijd en geld als je pech hebt. Japan was een cultuurschok, zo'n contrast met de Stan-landen en Rusland. ' 
Dick Appelman - Route etappe 1 t / m 4 Zijderoute - 2016

 • Reisdetails

  Reiscode:
  CAZ
  Categorie:
  Specials
  Groepsgrootte:
  8 - 12
  Dagen:
  96
  Prijs:
  vanaf 16.500,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner