Logo Motortrails.nl motorreizen

Vietnam Noord Zuid

Wat deelnemers ons schreven:

"Een bijzondere motorreis van noord naar zuid Vietnam, van Hanoi naar Ho Chi Minh, door het langgerekte Vietnam. Deze reis heb ik samen met Hoa, de lokale gids/tolk/motor-technicus mogen maken. Hoa is erg dienstbaar, kent het gebied, de wegen, taal, gebruiken en culturen. Een hele fijne reisgenoot die voortdurend bezig is om het je als motorrijder naar de zin te maken. Prachtige gebieden, nationale parken en oude steden kunnen bezoeken. Veel over mooie achteraf wegen en paden, soms een enkele hoofdweg naar het volgende gebied. De eerste 'home stay' in Mai Chau, uitkijkend over de rijstvelden, wat een bijzondere ervaring. Rijden tussen koffiebessen, peperstruiken, tabak, vruchtbomen, cashewnoten, kleine dorpjes en steeds weer die vriendelijke zwaaiende mensen. Het bergachtige gebied in de grensstreken met Laos en Cambodja, later weer aan de kust in Hué en Hoi An. Het oerbos Ke Bang National Park, met uitleg van lokale rangers. Marco en Kerstin hebben vanuit kantoor bijzondere wensen kunnen realiseren, maatwerk geleverd en actief meegedacht."
Hans - Vietnam Noord Zuid - maart 2019 

"Geweldige ervaring. Hoogtepunt Hanoi, de vietnamesen en het off road rijden. Remco de reisleider was prima. Het eten tussen de middag mag voor mij op een iets hoger niveau maar ik begrijp dat dit niet altijd beschikbaar is."
Willem Bil - Vietnam Noord Zuid - december 2016  

"Hoogtepunt het off road rijden en de cultuur in de afgelegen gebieden. Het was een mooie reis. Remco de reisleider is een goede gozer. Het contact met kantoor was prima."
Joost Weijers - Vietnam Noord Zuid - december 2016

"De reis was uitstekend, hoogtepunt Hoi An. Verder afwisselend landschap en type wegen (van mooi asfalt tot uitdagende off road stukken).  Snelle en altijd accurate respons vanuit kantoor. Geslaagde combi Noord en Zuid Vietnam, een aanrader. Ik zou een extra dag in Hue willen verblijven voor het paleis."
Matheu Swartjes - Vietnam Noord Zuid - december 2016

"Hanoi, rit Kham Duc en de home stay in Vinh Long waren de hoogtepunten. Het eerste deel is aantrekkelijk dan het tweede na Kontum omdat de afstander soms te lang waren en er minder is gestopt."
Jacques Plouvier - Vietnam Noord Zuid - december 2015

"De eerste dagen waren pittig omdat ik nog maar net mijn rijbewijs heb. De dagafstand was soms te lang. Mooi weer, positieve mensen, straatleven, de rit door de jungle Kham Duc en Buon Ma Thuot zijn voor mij  hoogtepunten. Remco is een goede reisleider geeft uitleg en is een prettig mens. De Vietnamese begeleiders Hong en Hua zijn erg goed."
Femke Wuijts - Vietnam Noord Zuid – december 2015

"Hoogtepunten: het rijden door natuurparken en plaatsen waar andere toeristen niet komen. Remco is de ideale reisleider, hij is top en heeft een enorme drive."
Arno van der Hammen - Vietnam Noord Zuid - december 2015

"Contact verliep prima. Ik heb genoten van de 1ste tot de laatste minuut. De dag door de jungle was voor mij de leukste dag. Remco de reisleider is top, hij hield rekening met wat je kon en wilde."
Janine Schrijver - Vietnam Noord Zuid - december 2015

"Reisleider Remco is heel professioneel. Een verbeterpunt: kamers zijn soms zonder daglicht. Lang is vuil maar de motoren zijn goed."
Danny Verbesselt - Vietnam Noord Zuid - december 2015

"Remco als reisleider doet het uitstekend. Hoogtepunten zijn in het noorden. Mooie reis."
Chris Roose - Vietnam Noord Zuid - december 2015

"Hoogtepunten zijn de verschillen in landschappen vooral in het noorden, rijden door de natuur van het noordwesten, de bedrijvigheid langs de Mekong, contact met de lokale mensen. Remco was geweldig. Past activiteiten en routes aan."
Patrick de Pijper - Vietnam Noord Zuid - december 2015

"Contact is prima, mails worden direct beantwoord. Kris de reisleider heeft goed inzicht in het zoeken van leuke weggetjes. Een dag extra in Hanoi is de moeite waard, houden zo."
Geert Gerrits - Vietnam Noord Zuid - januari 2014

"Spraakverwarring met Vietnamezen waren geweldig: knipgebaar leverde een schaar op in plaats van stokjes. Het was een leuke reis ik heb erg genoten."
Erik de Smidt - Vietnam Noord Zuid - januari 2014

"Goed om extra dag in Hanoi te hebben waardoor ik Halong Baai heb kunnen bezoeken. De reisleider Kris was uitstekend."
Peter Deckers - Vietnam Noord Zuid - januari 2014

"Goed contact met kantoor. Het is een mooie reis. Uitstekende reisleider."
Ben Schot - Vietnam Noord Zuid – januari 2014

"War Crime museum was voor mij een hoogtepunt. Reisleider prima open voor overleg en maakte aanpassingen in de route. Contact met kantoor verliep soepel."
Henk de Bie - Vietnam Noord Zuid – januari 2014

"Na Hanoi de eerste paar ritten door Vietnam was een hoogtepunt. Gewoon lekker zonder zorgen op de motor. Verder spraakverwarringen met Vietnamezen waren gewoonweg geweldig. Kris kan geen koffie met melk bestellen, ze begrijpen hem nooit. Maar de kers op de taart was dat we een schaar i.p.v. eetstokjes kregen bij het eten, omdat ze Kris' knipgebaar niet begrepen. Wat Kris goed deed was zaken regelen. Ook gaf hij veel vrijheid in rijden."
Erik de Smidt - Vietnam Noord-Zuid - december 2013

"De reis was echt super ben alweer de volgende aan het uitzoeken. Hoogtepunten waren het lekkere eten en de vriendelijke mensen. Vooral in de kleine plaatsen geweldig gegeten."
Geert Gerrits - Vietnam Noord-Zuid  - december 2013

”Contact is Prettig en persoonlijk. Reis is goed georganiseerd, goede reisleiding en begeleiding. De motoren zouden beter kunnen. Iets meer vermogen in de bergen zou wenselijk zijn. De betrouwbaarheid van de Minsk laat soms te wensen over. (Inmiddels hebben we de oudere motoren vervangen door nieuwere modellen – MT)“
Arjan Versteegen – Vietnam Noord Zuid - december 2009

” Prima, goede (voor)informatie over de reis en de indruk dat er persoonlijke aandacht werd gegeven aan de vragen die ik had. Uitstekende reis die goed begeleid werd door René Vertonghen. Mischien naar verhouding wat minder in de Mekong en wat meer in de bergen. Leukste dag was een dagje onverhard waar we eigenlijk niet mochten komen van de politie.“
Philip Van Groningen – Vietnam Noord Zuid - december 2009

”Mooie afwisselende reis, wat weinig off road alles prima geregeld door Rene en zijn team. Geen opmerkingen voldeed volkomen aan de verwachtingen.“
Siep Rozema – Vietnam Noord Zuid - december 2009

”Kontakt was prima in orde. Reis was heel erg goed. Goede gids (Rene) Voldeed aan de verwachting, maar een beetje meer off road had het wel wat spannender kunnen maken. Ik vind Vietnam een prettig land om dit soort tochten te doen, heb echter beide tochten (Bergvolken en NZ) al gereden. Misschien tijd om een nieuwe reizen in Vietnam erbij te doen, bv combinatiereis met Laos.“
Henk Dammer - Vietnam Noord Zuid - december 2009

”Goede organisatie, Rene was een zeer prettige heldere directe gids zodat je weet waar je aan toe bent. Humor heeft hij ook. Gaf de groep veel vrijheid en ruimte wat de reis wat mij betreft positief heeft beinvloed. Helaas weinig dirtroads waardoor het plezier van vaart en bochtjestrekken door de lichte motoren op het vele asfalt ook niet echt kon.“
Yusuf Kho - Vietnam Noord Zuid - december 2009

”De reis was super. Ook het weer was super geregeld. Er was maar 1 regendag ingepland. Leuke groep, René is een prima reisbegeleider. TOP! Wel wat weinig off the road gereden. Ik moet bekennen dat ik de bergvolkerenreis leuker vond, maar daar had ik rekening mee gehouden. De motoren hebben duidelijk ook hun beste tijd wel gehad (inmiddels vernieuwd – MT). Gelukkig rij ik nooit maximaal dus deze lage Minsk en ik waren een prima combinatie.“
Brigitte Feenstra - Vietnam Noord Zuid - december 2009

”Het contact was in het begin wat stroef. Toen wij eenmaal de reisbeschrijving (handboek) ontvingen, zagen wij pas wat motortrails voor ons betekenden (de site is verder gweldig). Zulke uitgebreide informatie hadden wij niet verwacht, dit was gewoon geweldig. De reis was gewoon supergeweldig. Zo ook Rene, Duck en Tin. Rene deed meer dan alleen reisleider zijn. In onze ogen is hij een geweldige reisleider en gids en persoon. Ga zo door, en zoek ook wat voor Thailand.“
Emile Martens - Vietnam Noord Zuid - oktober 2009

“Contact was in de begin fase wat minder, ik had meer info verwacht. Maar voor de rest goed. Reis was geweldig, dit mede ook door de reisleiding die alles tot in de puntjes verzorgd had en je veel info gaf over het land en de gebruiken, goede hotels en heerlijk eten.”
Anja Freijters e/v Langendoen - Vietnam Noord Zuid - oktober 2009

“Reis is goed georganiseerd en zeer goed begeleid. Toppertje!”
Boudewijn Langendoen - Vietnam Noord Zuid - oktober 2009

”Voor de reis meer dan genoeg informatie hierover gehad. Ik heb enorm van de reis genoten. Motor was goed en heb veel gezien. Hotels en het eten waren voortreffelijk. Ook de reisleider was leuk en heeft ons fantastisch begeleid, van het begin tot het einde.”
Rita Langendoen - Vietnam Noord Zuid - oktober 2009

"Het contact is goed en het was een fantastische reis."
Hendy Stoevelaar - Vietnam Noord Zuid - april 2009

"De reis was weer een fantastische ervaring. (Voor mij al weer de tweede keer Vietnam). Had hem voor geen goud willen missen. Op het Contact met motortrails niets aan te merken. Ik zou zeggen, houden zo".
Robert Verhoeven - Vietnam Noord Zuid - april 2009

 • Reisdetails

  Reiscode:
  VNZ
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  6 - 12
  Dagen:
  16
  Prijs:
  vanaf 3.595,-
 • Routekaart

 • Film

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner