Logo Motortrails.nl motorreizen
Vietnam Noord Zuid VAN NOORD NAAR ZUID OVER DE HO CHI MINH ROUTE

Vietnam Noord Zuid

Vietnam is een langgerekt smal land. Veel plaatsen langs de ruim 2500 km kust ontwikkelen zich door het toenemende toerisme erg snel. Wij blijven deze reis zoveel mogelijk in het nog onbekende bergachtige achterland langs de grens met Laos en Cambodja.

We beginnen in Hanoi en reizen direct naar het zuiden. Hier lopen de zogenaamde Ho Chi Minh routes die tijdens de Vietnam oorlog werden gebruikt. In het hooggebergte aan de grens met Laos wonen nog enkele traditionele stammen die nog weinig of geen toeristen hebben ontmoet. Prachtige wegen voeren ons vervolgens verder richting het zuiden. Langs koffie plantages en de punthuizen van de bergstammen.

We rusten twee dagen in een prachtige kustplaats en ontdekken uitgebreid de Mekong delta. Het voormalige Saigon is het eindpunt van deze reis die je kennis laat maken met de mensen en de indrukwekkende natuur van het andere nog onbekende Vietnam.

Deze reis is te combineren met vooraf de Noord Vietnam Hoogtepunten (10 dagen) en aansluitend de Zuid Vietnam Mekong Delta (10 dagen).

  • Reisdetails

  Reiscode:
  VNZ
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  6 - 12
  Dagen:
  16
  Prijs:
  vanaf 3.595,-
 • Routekaart

 • Film

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner