Logo Motortrails.nl motorreizen

Tanzania Kenia KilimanjaroTijdens deze reis rijd je op een Kibo 250cc motor.
 

Zwaarte van de reis
Tijdens deze reis door Kenia en Tanzania rijden we niet op noemenswaardige hoogte. De dagafstanden zjin niet erg groot. Er is voldoende tijd om onderweg te stoppen om fotos te maken en dorpen te bezoeken.

Off Road
Deze reis is geschikt voor iedere gezonde motorrijder. We rijden op geasfalteerde hoofdstraten en wisselen regelmatig de route door smalle zijpaden te volgen. Ongeveer een derde van deweg is onverhard. Dit zijn echter goed aangereden gravelwegen. De onverharde wegen zijn niet moeilijk maar een off road training is aan te raden. De motoren zijn lichte en wendbare Enduros.

Overnachtingen
TIjdens deze reis overnachten we in comfortabele hotels of resorts. Twee nachten verblijven we in een tentenkamp. 

Kleding
Verplicht zijn een helm motorjas met bescherming handschoenen een goede stevige (motor)broek met bescherming of met losse kniebescherming en stevige hoge (berg) schoenen. Verder is een goede zonnebril lippenbalsum en zonnebrand nuttig en een helm met vizier of een goede bril die ook beschermt tegen het stof op de onverharde wegen. Daarnaast neem zwemkleding, een sweater, lichte schoenen voor in de hotels mee. 

Visa
Voor zowel Kenia als Tanzania geldt een visumplicht. Beide visa vraag je tegenwoording gemakkelijk online aan. Je paspoort dient tot 6 maanden na aanvraag geldig te zijn. 

Meer details over de reis en wat je mee moet nemen staan in het reishandboek dat je ongeveer een maand voor vertrek ontvangt.

 • Reisdetails

  Reiscode:
  TAN
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  6 - 12
  Dagen:
  22
  Prijs:
  vanaf 4.795,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner