Logo Motortrails.nl motorreizen
Op je eigen motor naar Nepal OP JE EIGEN MOTOR NAAR NEPAL

Op je eigen motor naar Nepal

Altijd al met je eigen motor een lange reis willen maken? Nu kan het volledig georganiseerd door Motor Trails. Wij hebben een lange ervaring met het organiseren van lange en verre reizen door moeilijke landen. 

Door een nieuwe wet in Iran is het niet meer mogelijk om met een motor groter van 250cc het land binnen te komen. Om deze reden hebben we ons reisschema moeten omzetten naar Centraal Azie en China. 

Op deze reis rij je op je eigen motor door Europa, Turkijke, Georgie, Armenie, Iran, Turkmenistan, Oezbekistan, Tadzjikistan, Kirgizie en China en Tibet. Met als eindpunt Nepal. Rij door verschillende landschappen, culturen en religies. En ervaar vooral de eindeloze gastvrijheid in landen waar je dit niet direct verwacht. 

De reis wordt begeleid door een van onze eigen reisleiders op de motor en vanaf het begin tot het einde in Nepal zal er een volgauto beschikbaar zijn om je bagage te vervoeren en als noodzakelijke backup. Vanuit Nepal kunnen wij je motor weer terug transporteren naar Nederland of Belgie.

Deze motorreis gaat van plaatsvinden in 2020 en organiseren we weer in 2022. 

  • Reisdetails

  Reiscode:
  NNE
  Categorie:
  Specials
  Groepsgrootte:
  8 - 16
  Dagen:
  56
  Prijs:
  vanaf 9.750,-
 • Routekaart

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner