Logo Motortrails.nl motorreizen

Nicaragua off the Beaten Track

Wat deelnemers ons schreven:

"Geweldige reis, zowel reisleider Lidwien als de accomodatie, de motoren en de monteur. Hoogtepunten: off road rijden, alle plaatselijke bezienswaardigheden en de onderlinge sfeer."
Maarten Toorman - Nicaragua - december 2016

"Prachtig land, vriendelijke bevolking. Hotels waren boven verwachting. Gezelschap was heel prettig. Reisleidster Lidwien is prima, maakt spontaan lokale trips! Hoogtepunten ecoboer Jurgen in het nevelwoud, Ometep en het rijden door het platteland."
Marjon van de Sanden - Nicaragua - december 2016

"Reis was mooi, heel prettig, fijn een goed. Hoogtepunten de toevallige dingen zoals de paardenparade (1 x per jaar) in Leon en de rodeo. Daarnaast de vulkaar, het neveroerwoud en het verblijf bij Jurgen."
Piet Kruithof - Nicaragua - december 2016

"Contact is prima, reis is super. Hoogtepunten Rodeo Matagalpa mist woud. Reisleider is The Best. Opmerkingen Boekje kan verbeterd met foto's uit Nicaragua."
Ron Koppen - Nicaragua - februari 2016

"Contact is goed, reis is. Erg mooi. Goed georganiseerd. Hoogtepunten stops onderweg bij de kleine afgelegen dorpjes. Reisleider Lidwien, betere is er niet."
Paul van den Eijnden - Nicaragua - februari 2016

"De reis was mooi, ik heb genoten. Voor een pilot was de groep te groot. Hoogtepunten waren het noorden en Ometepe. De reisleider was zeer goed."
Joep Kunst - Nicaragua - november 2014

"Contact was goed. Mooie reis met veel afwisseling. Zoals een pilot reis bedoeld is om de laatste punten op de i te zetten. De reis heeft een aantal hoogtepunten zoals de boottocht door de canyon en het bezoek aan de vulkanen. Reisleider Lidwien is uitstekend, altijd vrolijk en luistert naar de wensen van de deelnemers. Voor een pilot reis is het aantal deelnemers wat er nu mee ging wel teveel."
Henk de Bie - Nicaragua - november 2014

"Contact is goed. Reis is geweldig, ruig en groen land, aardige mensen. Jammer dat ik de Spaanse taal niet bemachtig dan zou het nog mooier zijn. Reisleider Lidwien? Ik kan niets anders zeggen dan dat ze het geweldig doet, en heb respect voor haar om het geen wat ze doet. Je merkt wel dat het een een reisleidster met ervaring is. Direct en aanwezig een vrouw die weet waar ze mee bezig is en waar je van weet waar je aan toe bent."
Hans Heeremans - Nicaragua - november 2014

"Contact is kort en bondig maar effectief. Om te beginnen heb ik een zeer leuke vakantie gehad. Nicaragua is een zeer mooi land om doorheen te reizen. Het toerisme staat nog in de kinderschoenen, wat voor mij alleen maar bijdraagt aan het plezier. Dit was mijn eerste reis buiten Europa en Noord Amerika. Ik heb een paar dagen nodig gehad om me realiseren dat onze westere standaarden niets waard zijn in dit soort landen. Nadat ik dit had losgelaten viel de rust als een warme deken over me heen. Voor mij persoonlijk waren de hoogtepunten toch vooral de individuele dagen, en dat zegt misschien nog iets over het programma. Bijvoorbeeld de beklimming en afdaling van de Cerra Negra, de beklimming naar de waterval op Ometepe en het ronden van de zuidelijke vulkaan van Ometepe, want dit was prachtig off-road rijden. Verder vond ik de nevelwouden (het noordelijke deel van de route) erg mooi. Reisleider Lidwien heeft het met name de eerste dag direct voor de kiezen gekregen. Mijn mening is dat ze zaken zeer professioneel heeft opgelost met de mogelijkheden die haar tot beschikking stonden, ook tijdens het verdere verloop van de reis. Ik vond haar een prettige persoonlijkheid. Vriendelijk maar resoluut en stellig. Ze is in staat om van een groep individuen toch iets van een groep te maken en dat is een talent. Ze neemt leiding en zorgt dat ieder aan zijn trekken komt."
Kees Sprangers - Nicaragua - november 2014

"Contact was voldoende. Reisleider was super in alle opzichten! "
Esther Duivis - Nicaragua - november 2014

 • Reisdetails

  Reiscode:
  NIC
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  6 - 10
  Dagen:
  -
  Prijs:
  n.n.b.
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner