motortrails.nlmotortrails.commotortrails.demotortrails.dkmusictrails.nlautoavontuur.nlmotortrails.inmotortrails.itmotortrails.ru
Logo Motortrails.nl motorreizen
Iran Perzie ONTDEK MYSTERIEUS OUD PERZIE MET LOKALE MOTOR

Iran, het oude Perzië, is een land van contrasten met rijke cultuur en boeiende geschiedenis. Vaak in het nieuws vanwege de provocerende uitspraken van president Ahmadinejad en de schijnbaar eeuwigdurende spanning met aartsvijand Amerika. Tijdens deze motorreis ontdek je dit fascinerende land met vele monumenten, paleizen, kleurrijke bazaars en indrukwekkende moskeeën. En je komt met een ander beeld van het land en de mensen terug als je bent heen gegaan. 

De reis in het najaar van 2018 is een pilotreis. Dit betekent dat de reis nog niet eerder door ons is uitgevoerd. Ook heeft geen van onze reisleiders de route vooraf gereden. Dit kan de reis extra avontuurlijk maken. Maar het kan ook minder avontuurlijk zijn. Lees hier op onze website goed wat de voor- en nadelen van een pilotreis kunnen zijn. 

Een motorreis door Iran is zeker uniek. Voor zover we weten is motortrails op dit moment de enige in de wereld die een motorreis in Iran op Iraanse motoren aanbiedt. Als je de pilotreis meemaakt, ben je dus een van de eerste motorreizigers op lokale motoren in Iran. 

  • Reisdetails

  Reiscode:
  IRN
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  8 - 12
  Dagen:
  23
  Prijs:
  vanaf 4.750,-
 • Routekaart

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner