Logo Motortrails.nl motorreizen
Centraal en Noord Vietnam Cultuur KLEURRIJKE BERGSTAMMEN, PRACHTIGE LANDSCHAPPEN, DRAMATISCHE GESCHIEDENIS

Centraal en Noord Vietnam Cultuur

Tijdens deze afwisselende motorreis rijden we over  mooie bergwegen  en bezoeken we kleurrijke markten waar we ook de bijzondere bergbewoners tegenkomen. We krijgen een voorproefje van de Vietnamese gevarieerde keuken, en verkennen historische bezienswaardigheden.

De reis begint in het prachtige Hoi Ann dat langs de rivier ligt.  We gaan naar de levendige en fleurige markt en komen langs traditionele straten waar we historische gebouwen met Chinese invloeden en Chinese Heiligdommen zien. We beginnen met een bezoek aan de historische Hindoe site van My Son. We maken een  wandeling door de verboden paarse stad in Hue en bezoeken het tunnel complex in Vinh Moc. We rijden door schitterende valleien, langs ruige bergen en uitgestrekte rijstvelden. In de kleine bergdorpjes  is vaak mist tijdens de vroege ochtend en zien we regelmatig berg volkeren in kleurrijke, traditionele kleding. We eindigen deze motorreis via de dijk routes in de groene stad Hanoi.

Een motorreis door dit onbekende gebied waar we kennismaken met de ongekende en onversneden schoonheid van Noord-Vietnam. Deze reis combineert het plezier van het motorrijden met het ervaren van de rijke cultuur en lange geschiedenis, het ontmoeten van lokale mensen, en we worden gegrepen door de natuur.

We vermijden de grote wegen; de wegen zijn meestal verhard, maar niet altijd van goede kwaliteit. Er zijn een paar korte avontuurlijke paden die geen off-road ervaring vereisen. We gaan naar "Ha Long Bay op het land".  Je kunt optioneel ook een bezoek aan Ha Long Bay zelf brengen met een boot, een van de Wereld Wonderen van de natuur, en UNCESCO world heritage site. • Reisdetails

  Reiscode:
  VIE
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  6 - 12
  Dagen:
  22
  Prijs:
  vanaf 4.295,-
 • Routekaart

 • Film

 • Film

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner