Logo Motortrails.nl motorreizen
Groot Brittannie 6 landen Express DOOR ALLE LANDEN VAN GROOT BRITTANNIE

Groot Brittannie 6 landen Express

Een korte 10 daagse motorreis door de zes verschillende landen van Groot Brittanie. We beginnen met de overtocht van Hoek van Holland naar Harwich. Vanaf hier rijden we naar het prachtige glooiende zuiden, we bezoeken Stonehenge en verschillende kastelen. Via smalle heuvelweggetjes rijden we richting Wales. Hier bezoeken we natuurlijk het natuurpark Snowdonia. Vanuit Liverpool nemen we de veerboot naar Isle of Man. Dit is niet echt een aparte land maar heeft wel een redelijke souvereine status. We rijden hier de route van de gelijknamige jaarlijkse motorrace.

Na aankomst van de boot in Dublin rijden we naar het uiterste westen van Ierland om de Cliffs of Moher te bezoeken. Dan naar boven naar Belfast in Noord-Ierland.

Vanaf Belfast nemen we de boot naar Schotland. Rijden hier via smalle weggetjes richting het statige Edinbrough. Over een hoofdvlakte en langs de kust rijden we naar New Castle om daar de boot naar IJmuiiden te nemen. En afwisselende reis met vijf veerboten en toch de rust van niet al te lange afstanden per dag. • Reisdetails

  Reiscode:
  GBR
  Categorie:
  On road (eigen motor)
  Groepsgrootte:
  6 - 12
  Dagen:
  10
  Prijs:
  vanaf 2.495,-
 • Routekaart

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner