Logo Motortrails.nl motorreizen
Filipijnen Magische Bergen DE MOOISTE BERGEN EN RIJSTTERRASSEN VAN HET LAND

Filipijnen Magische Bergen

Het landschap van het eiland Luzon is er een van extremen. In het bergachtige noorden liggen de wereldberoemde rijstterrassen van Banaue die net als Vigan op de werelderfgoedlijst staan. De hoogste berg van Luzon is Mount pulag, die met 2922 meter net iets lager is dan de hoogste berg van de Filipijnen, Mount apo. Naast de bergen zijn op het eiland echter ook uitgestrekte vlakten te vinden, waar veel landbouwproducten van de Filipijnen vandaan komen.

Deze motorreis gaat voornamelijk door de ruige bergen van Noord Luzon. Naast indrukwekkende vergezichten ga je heel veel bochten rijden. De verblijfdagen zijn ook uiteenlopende. Zo verblijven we enkele keren aan de kust met een verblijf aan het strand, We verblijven in de burut van Banaua met indrukwekkend uitzicht over de rijstterrassen. We blijven ook nog een nacht in het centrum van Vigan, dit is een mooie plaats haar Spaanse koloniale gebouwen. 

De motorroute is grotendeels on road met soms enkele dagen onverharde delen erbij. Echter de geasfalteerde wegen in de bergen liggen soms bedolven met modder na een langdurige regenbui of een tyfoon die hier van Augustus tot November vaak voorkomen.

Kortom deze reis kent eventuele onverwachte avonturen.
  • Reisdetails

  Reiscode:
  FIL
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  4 - 8
  Dagen:
  15
  Prijs:
  vanaf 3.895,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner