Logo Motortrails.nl motorreizen
Zuid China Bergvolkeren BIZAR GEBERGTE, KLEURRIJKE VOLKEREN EN PRACHTIGE WEGEN

Zuid China Bergvolkeren

“De bergen en de Rivier van Guilin zijn de mooiste onder de hemel", zegt een oud Chinees gedicht. We zetten het gedicht als proef op de som en het resulaat is onze gloednieuwe “op de Dragons Backbone Zuid-chinese motorreis”.  Backbone' (Draken ruggengraat) is de naam voor de prachtige rijstvelden die zich terrasvormig over de berghellingen van het Longsheng gebied uitstrekken.

Deze Zuid-China motorreis gaat dwars door het prachtige karstgebergte en slingert langs het rivierenlandschap van het zuidelijk deel van het middenrijk. Het is een rit vol bochten en lijkt vaak op een achtbaan. Deze reis zal je lang bijblijven. De wegen gaan dwars door de grootste rijstterrassen op aarde, langs uitgestrekte theeplantages, bijna vergeten dorpjes en de bamboe boten van de Li-rivier naar Yangshuo – het symbool van Zuid-China en het onvergetelijke eindpunt van deze fantastische reis.

Ook ontdekken we de oude minderheden en hun levenswijze, diepe kloven en kliffen en - natuurlijk - de Dragons Back Bone rijstterrassen. • Reisdetails

  Reiscode:
  CHZ
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  6 - 10
  Dagen:
  16
  Prijs:
  vanaf 4.650,-
 • Routekaart

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner