Logo Motortrails.nl motorreizen
Rusland Kaukasus RUIGE BERGEN CULTUUR EN BERGVOLKEREN

Rusland Kaukasus

Voor een lange tijd was de Kaukasus een gesloten en onontgonnen gebied. Nu is de situatie veranderd en de reizigers kunnen genieten van de meest prachtige berggebieden in Europa. In de Kaukasus is niet alleen de hoogste berg van Europa, de Elbrus, maar er zijn ook andere mooie en beroemde bergen - Kazbek, Dombay. Op de lichte Enduro motoren Honda XR 250 rijden we naar hoog gelegen dorpen en prachtige andere plaatsen. Van de Kaspische zee naar de Zwarte Zee.

De route gaat door acht russische deelstaten. We beginnen in Dagestan, vervolgens gaan we via Tsjetsjenië (Grozny), Noord Ossetië, Republiek Inguesjetië, Kabardië, Balkarië, Kraj Stavropol, Karatsjai-Tjerkessië naar Adzjarië en tenslotte eindigen we in Krasnodar, Sochi. .

Een reis per motor door dit nog onbekende gebied laat je kennis maken met de ongekende en onverdorven schoonheid van Noord-Kaukasus. Naast de diverse volkeren en ongerepte natuur is deze motorreis een bijzondere belevenis en zeker ook een avontuurlijke uitdaging. We sluiten bovendien af met een bezoek aan Sochi, de hoofdstad van de Olympische winter spelen 2016! • Reisdetails

  Reiscode:
  RGA
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  4 - 10
  Dagen:
  14
  Prijs:
  vanaf 2.995,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner