Logo Motortrails.nl motorreizen
Rond Lake Victoria ONTDEKKINGSREIS DOOR KENIA, OEGANDA, RWANDA EN TANZANIA

Rond Lake Victoria

“ROUND LAKE VICTORIA”

15 dagen en 2300 km. rondom Lake Victoria door Uganda, Rwanda, Tanzania en Kenia.

Dit is een droomreis. Twee weken door het hart van Afrika.  Proef de sfeer in het groene Rwanda.  Ga op zoek naar de bronnen van de Nijl in Uganda. Beleef de Maasai Mara met Afrikaanse dieren in Kenia. Rijdt door de uitgestrektheid van Tanzania. We reizen in de sporen van ontdekkings-reizigers zoal Stanley en Livingstone en John Speke die Lake Victoria in 1858 ontdekte.

De reis begint in Uganda in onze basis Entebbe. We rijden ‘tegen de klok in’ rond het meer. We zullen lang niet altijd de oevers van het meer volgen want er is veel meer te zien. Uganda met zijn prachtige parken die we met de motor kunnen doorkruisen.

Opeens zijn we dan in het groene Rwanda dat niet aan Lake Victoria ligt. Rwanda is momenteel sterk in ontwikkeling en heeft de beste wegen van Afrika. Uiteraard bezoeken we daar het genocide-museum maar ook mooie natuurparken.

Van Rwanda naar Tanzania langs het grote Lake Victoria terug naar Kenia. In Kenia bezoeken we het mooiste park van Kenia; de Maasai Mara, miljoenen Afrikaanse dieren in een prachtige natuur.

Een lange, mooie reis over vaak verrassend goed asfalt. Afrika is sterk in ontwikkeling en dat zullen we onderweg zien. De bevolking groeit , steden groeien, nieuwe wegen, Afrika groeit als kool. Vooral rond het meer • Reisdetails

  Reiscode:
  RLV
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  4 - 8
  Dagen:
  15
  Prijs:
  vanaf 4.295,-
 • Routekaart

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner