Logo Motortrails.nl motorreizen
Noord-India Himalaya Spiti SPECTACULAIR SPITI EN DE HOOGSTE WEG TER WERELD

Noord-India Himalaya Spiti

Een motorreis door de Indiase Himalaya is inmiddels een klassieker geworden, het gebied is in schoonheid moeilijk overtrefbaar.

De India Himalaya Spiti motorreis is een van de twee motorreizen die we in dit gebied aanbieden, India Himalaya Kashmir is de andere. We hebben geprobeerd om de routes van de twee reizen zo weinig te laten overlappen. Ook is deze Spiti reis een week korter dan de Kashmir reis. 

Spiti is een Boeddhistisch deel van de Himalaya dat moeilijk bereisbaar is. De wegen slecht en de accommodaties zeer eenvoudig, maar het is misschien nog wel mooier dan de Kashmir route.

Combi reis Kashmir en Spiti: Op verzoek kunnen we de reizen Kashmir en Spiti samenvoegen. Op de heenreis, langzaam stijgen naar de hoogste weg toe over Kashmir. Vanaf Leh terug naar het laagland rijden door de Spiti vallei. De wegen zijn hier slecht en de accommodaties erg eenvoudig. Maar het is een zeer bijzonder deel van de Himalaya waar nog niet zoveel toeristen komen. Voor meer informatie stuur een mail naar info@motortrails.nl. • Reisdetails

  Reiscode:
  INS
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  6 - 12
  Dagen:
  16
  Prijs:
  vanaf 3.295,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner