Logo Motortrails.nl motorreizen
Noord-India Himalaya Spiti NAAR DE HOOGSTE WEG TER WERELD

Noord-India Himalaya Spiti

De Indiase Himalaya is de absolute droom voor iedere motorrijder. In een overweldigend decor van de hoogste bergen ter wereld rijden we op onze Enfield motoren door de provincies Himachal Pradesh en Ladakh, ook wel  wel ‘klein Tibet’ genoemd. We rijden door de groene heuvels en valleien van Kinnaur en het ruige hooggebergte met pieken met eeuwige sneeuw van Spiti en Lahoul.  

De hoog tegen de rotswand gebouwde kloosters met wapperende felgekleurde gebedsvlaggen, brandende boterlichtjes, de geur van wierook en het gemompel van mediterende monniken getuigen van de nog steeds in leven zijnde Tibetaanse Boeddhistische cultuur.  We passeren desolate hoogvlaktes en spectaculaire bergpassen, waaronder de hoogste pas ter wereld. Wij raden verder aan om onze  basis offroad training te volgen.

Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met Touratrek. Inschrijvingen via Touratrek en Motor Trails komen op dezelfde reis.
 

Weetje: begin 2000's zijn we dit dit project samen begonnen, toen apart verder gegaan en nu voor deze reis weer samen.  • Reisdetails

  Reiscode:
  INS
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  6 - 12
  Dagen:
  18
  Prijs:
  vanaf 3.530,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner