Logo Motortrails.nl motorreizen
India Himalaya Zanskar Spiti NAAR DE HOOGSTE WEG TER WERELD

India Himalaya Zanskar Spiti

In 2003 organiseerden wij onze eerste India Himalaya motorreis. Toen nog op rechtsgeschakelde Enfield Bullet motoren. We hebben deze reis inmiddels tientallen keren georganiseerd in allerlei verschillende vormen.

En nu met de mogelijkheid om Zanskar en Spiti te combineren in één reis, is de route sinds 2021 opnieuw veranderd. Spiti en Zanskar zijn twee van de meeste indrukwekkende regio's van de Indiase Himalaya.

We beginnen in Chandigarh aan de voet van het Himalaya gebergte. Langzaam klimmen we vervolgens over ongeevenaarde hoogte richting Leh van waaruit we de hoogste weg ter wereld rijden. Via prachtige passen zakken we langzaam weer af naar het laagland en eindigen de reis in Dehli. Ter afsluiting brengen we nog een bezoek aan de Taj Mahal.

Deze reis die door de hoogte, de slechte wegen en de klimatologische omstandigheden soms zwaar kan zijn, voert je door één van de ruigste gebieden ter wereld en geeft je bovendien een volledig beeld van alle culturen en bezienswaardigheden van Noord India. • Reisdetails

  Reiscode:
  INS
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  6 - 12
  Dagen:
  22
  Prijs:
  vanaf 3.295,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner