Logo Motortrails.nl motorreizen

Wat deelnemers ons schreven:

"Prachtige trip door het heuvel-/bergachtige deel van Cuba. Mooie natuur en vriendelijke mensen. De Casa Particularis zijn een aanrader, zowel in kwaliteit als in het contact naar de lokale bewoners. Hoogtepunten waren de combinatie van asfaltwegen (met de regelmatige kuilen ), verharde offroad stukken en rivier oversteken maken de reis interessanter en uitdagender. Een off road training of ervaring met off road rijden vind ik nodig. Zelf heb ik genoten van enkele dagen Havana en de kans om ook dáár rond te kijken in een bijzondere stad. Hierdoor wel een extra binnenlandse vlucht Havana-Holguin. Overweging kan zijn om direct naar Holguin te vliegen en vanuit daar de motorreis te starten. Het beste waren het land, de natuur, de mensen. Cuba is nu een bezoek zeker waard. Luis is een topper, motorgek en prima reisleider. Hij weet het (rijders-) niveau van de deelnemers goed te beoordelen en past hierop de routes aan. Veel kennis over het land en de gebieden waar we doorheen rijden. Zowel overdag als 's avonds een prima gids om Cuba 'te genieten'. Het contact met Motor Trails was prima, informatief, meedenkend, snelle reacties. Hierdoor vertrouwen in de begeleiding en afhandeling van deze motor tour."
Hans - Oost Cuba - november 2018

"De reis was geweldig in alle opzichten. Het reizen van/naar Cuba was goed geregeld, de groep was ontzettend leuk, de reisleider was erg goed in zijn werk, Cuba is een geweldig mooi eiland en de reis was super gaaf. Hoogtepunten alle adembenemende uitzichten, de wateroversteken, rijden in de stenen berg op en af, rijden in de bergen en langs de kust. Louis de reisleider is heel goed in wat hij doet. Hij regelt de zaken goed, is vermakelijk gezelschap, een goede instructeur en weet veel te vertellen over Cuba. Ik heb ontzettend genoten en veel geleerd. Het was echt echt geweldig! Contact met kantoor was heel positief, snel en daadkrachtig."
Anna Jansen - Oost Cuba - november 2018

"Luis de lokale reisleider, praat met iedereen en danst graag. De motortocht van de Sierra Maestro naar Marea del Portillo is voor een groot gedeelte off road met meerdere water oversteken. Zowel ik als de andere deelnemer een Duitser hebben in het water gelegen na te zijn gevallen. Luis laat graag zijn motorshop zien als daar interesse voor is (oude Harleys). De accommodatie in de Casa Particulares was prima, de lokatie in Havanna was in het oude stadsdeel ik kon zo de stad in wandelen. Holguin is heel relax ik heb mij daar ook prima vermaakt. De reis voldeed zeker aan mijn verwachtingen, alleen jammer dat ik zo veel regen had."
Alex van Wijk - Oost Cuba - oktober 2018

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner